Es vairs nebaidos no ērcēm un kukaiņiem un mierīgi eju pa mežu. Mans paštaisīts, lēts, bet pārbaudīts līdzeklis, kas viņus noteikti atbaidīs

Mēs visi priecājamies par pavasara-vasaras sezonas iestāšanos. Bet tajā pašā laikā ir kaut kas, kas mūs apbēdina. Es domāju ērces. Galu galā, jūs varat ļoti nopietni ciest no ērču koduma, ērces ir bī***mu sl***bu pārnēsātāji.

Ērces ir mazi, a***sūcēji posmkāji, kas pieder pie zirnekļveidīgo klases. Tās ir sastopamas visā pasaulē un ir pazīstamas ar spēju pārnēsāt un izplatīt dažādas sl***as gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem.

Standarta ieteikumi lai no tām pasargātos: Lai pasargātu sevi no ērcēm, ir ieteicams valkāt garās piedurknes un garās bikses, izmantot insekticīdus, regulāri pārbaudīt sevi un mājdzīvniekus pēc uzturēšanās ārā, un veikt preventīvos pasākumus.

Es vēlos padalīties ar vienu recepti super lieliskam līdzeklim, kas aizbaidīs šīs bīstamās, nejaukās radības no jums. Atšķirībā no veikalā nopērkamajiem pūšamajiem, manai versijai nav nekādas nepatīkamas smakas. Tāpēc to var pielietot gan ķermenim, gan apģērbam.

“Gliemežiem tas nepatīk” – viņi skrien kā traki. Mans cīņas veids (recepti atradu padomju žurnālā)

Es ievietoju šo produktu aerosola pudelē un nēsāju somā. Es iesaku jums darīt to pašu.

Ja pēkšņi nākas staigāt pa platību, kur aug gara zāle un pastāv briesmas sastapties ar ērcēm, tad labāk pasargieties un uzklājiet šo ērču atbaidīšanas sastāvu.

Lai pagatavotu produktu, jums būs nepieciešams 2 sastāvdaļas…

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk kā tieši pagatavot šo recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment