Izcili salāti “sliņķiem”, kas var aizstāt ne tikai vakariņas, bet arī pusdienas (recepte)

Foto – ekrānuzņēmums

Kuskuss ir brīnišķīga sastāvdaļa, ko var pievienot dažādiem ēdieniem, turklāt tas ir ne tikai lielisks draugs figūrai, bet ir arī sātīgs. Un tas var būt kā izcila sastāvdaļa gan aukstiem, gan karstiem ēdieniem.

Ja vienreiz izmēģināsiet šo recepti, esam droši – atkārtosiet to atkal un atkal. Pirmkārt, jau tāpēc, ka tā ir ātri pagatavojama, tā ir vienkārša, draudzīga figūrai un sniedz lielisku sāta izjūtu!

Tātad, kā tos pagatavot?

Foto – ekrānuzņēmums

Sastāvdaļas:

Kuskuss – 1 ēdamkarote
Ķiršu tomātiņi – 250 grami
Sarkanais sīpols – 1 gab.
Svaigs gurķis – 1 gab.
Konservēta kukurūza (vai zaļie zirnīši) – 1 kārba
Brinzas siers – 50 grami

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 58%

0%

Pagatavošanas veids:

Foto – ekrānuzņēmums

1. Ieberiet kuskusu bļodā un aplejiet ar divām glāzēm verdoša ūdens. Bļodu pārklājiet ar vāku un atstāj uz 5 minūtēm. Šajā laikā putraimi piebriedīs un būs gatavi. Kuskusu nav nepieciešams vārīt!

2. Smalki sagrieziet sīpolu, gurķus un tomātus.

Lasi vēl: Labākie veidi, kā atbrīvoties no zāles starp flīzēm: visas iespējas, kas jāzina ikvienam kārtīgam saimniekam

3. Kuskusu nedaudz atdzesējiet, pievienojiet tam sasmalcinātos dārzeņus, kukurūzu vai zaļos zirnīšus, varat pievienot nedaudz olīveļļas un laima sulu. Pēc tam – pievienojet sāli un olīveļļu, pievienojiet sāli un piparus. Visu labi samaisa.

4. Salātus lieciet uz šķīvjiem, virsū pārkaisiet ar drupinātu brinzas sieru.

Ēdieni ar kuskusu garšīgi un sātīgi, tajā pašā laikā tie ir viegli un draudzīgi figūrai!

Trīs gadus es apskaudu kaimiņa ražu. Bet beidzot viņa man izstāstīja visus trikus. Tagad gurķi raža ir tik liela, ka nezinu kur likt

Leave a Comment