Kuskuss ir brīnišķīga sastāvdaļa, ko var pievienot dažādiem ēdieniem, turklāt tas ir ne tikai lielisks draugs figūrai, bet ir arī sātīgs. Un tas var būt kā izcila sastāvdaļa gan aukstiem, gan karstiem ēdieniem.
Ja vienreiz izmēģināsiet šo recepti, esam droši – atkārtosiet to atkal un atkal. Pirmkārt, jau tāpēc, ka tā ir ātri pagatavojama, tā ir vienkārša, draudzīga figūrai un sniedz lielisku sāta izjūtu!
Tātad, kā tos pagatavot?
Sastāvdaļas:
Kuskuss – 1 ēdamkarote
Ķiršu tomātiņi – 250 grami
Sarkanais sīpols – 1 gab.
Svaigs gurķis – 1 gab.
Konservēta kukurūza (vai zaļie zirnīši) – 1 kārba
Brinzas siers – 50 grami
Izpildi testu!
Pagatavošanas veids:
1. Ieberiet kuskusu bļodā un aplejiet ar divām glāzēm verdoša ūdens. Bļodu pārklājiet ar vāku un atstāj uz 5 minūtēm. Šajā laikā putraimi piebriedīs un būs gatavi. Kuskusu nav nepieciešams vārīt!
2. Smalki sagrieziet sīpolu, gurķus un tomātus.
Lasi vēl: Labākie veidi, kā atbrīvoties no zāles starp flīzēm: visas iespējas, kas jāzina ikvienam kārtīgam saimniekam
3. Kuskusu nedaudz atdzesējiet, pievienojiet tam sasmalcinātos dārzeņus, kukurūzu vai zaļos zirnīšus, varat pievienot nedaudz olīveļļas un laima sulu. Pēc tam – pievienojet sāli un olīveļļu, pievienojiet sāli un piparus. Visu labi samaisa.
4. Salātus lieciet uz šķīvjiem, virsū pārkaisiet ar drupinātu brinzas sieru.
Ēdieni ar kuskusu garšīgi un sātīgi, tajā pašā laikā tie ir viegli un draudzīgi figūrai!