Šī uzkoda ir iecienīta ne tikai manā ģimenē, bet arī starp visiem maniem draugiem un paziņām, tāpēc es to gatavoju bieži. Tā ir ļoti vienkārša un ātra pagatavošanā. Ja vēl neesat to izmēģinājuši, noteikti iesaku to pagatavot.
Viens no galvenajiem šīs uzkodas elementiem ir kūpināta desa. Tā piešķir salātiem bagātīgu un unikālu garšu, ko grūti aizstāt ar citām sastāvdaļām. Kūpināšanas process piešķir salātiem patīkamu dūmu aromātu un pievieno sarežģītākas garšas nianses.
Lasi arī: Kā siltināt kājas, lai tās ziemā nenosaltu – vecmāmiņas metode ar piena paku
Kūpināta desa piedāvā salātiem interesantu tekstūras kontrastu, kas papildina citas sastāvdaļas, padarot ēdienu daudzveidīgāku un patīkamāku. Plus tā bieži ir sāļāka un pikantāka, kas var pievienot nepieciešamo garšas dziļumu un palīdz izcelt citas sastāvdaļas.
Pagatavošana
5 olas sakuļam bļodā.
Pievienojiet 5 ēdamkarotes kukurūzas cietes (vai kartupeļu cietes), 3 ēdamkarotes augu eļļas un sāli pēc garšas, visu sakuļat.
Sanāk viendabīga masa, no kuras cepsim 2-3 milimetrus biezas pankūkas.
Kad pankūkas ir atdzisušas, sagrieziet tās plānās šķēlītēs.
Lasi vēl: Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā
Vienāda lieluma (aptuveni) sagriež kūpinātu desu 150 gramus, man ir salami.
Tagad seko galvenais “āķis” un noslēpums!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- No 29.oktobra vakara laikapstākļi kardināli mainīsies ”Priekš rudens mēneša tas ir netipiski”
- Anglis pirmo reizi apmeklēja Latvijas ciematu un viņam bija ļoti žēl tā iedzīvotājus: atklāju kāpēc
- Aizdzinu savu BMW uz remontu Rīgā, bet galu galā paliku bez 2000 eiro, bez pašas mašīnas un ar milzu parādu
- Kāpēc zirņu zupa sanāk bez garšas: kļūda, ko pieļaujam gandrīz visi
- Garšīga, viegla un gaisīga ābolmaizīte no manas omītes recepšu klades: vajadzīgas pavisam vienkāršas sastāvdaļas
- Tikai konkrēts ātrums nodrošina minimālu degvielas patēriņu — ja to pārsniedz, bāka iztukšosies daudz ātrāk












