7 zvaigžņu zīmes, kuru pārstāvji kļūst par foršākajiem opīšiem un omītēm. Raugi, vai esi viņu vidū!

Vecmāmiņas un vectētiņi ir gandrīz kā tavi vecāki, tikai mazāk stingri un gandrīz nekad tevi nerāj un nesoda. Turklāt viņu gatavotais ēdiens bieži vien garšo labāk, nekā mammas un tēta sarūpētās maltītes. Salīdzinājumā ar vecākiem opīši un omītes patiešām ir īsti “zelta gabaliņi”!

Viņi ir mazāk nosodoši nekā tavi vecāki, galvenokārt tāpēc, ka nesaskaras ar tavām problēmām katru dienu.

Vecvecāki ir arī mazāk aizņemti nekā vecāki, tāpēc viņiem ir vairāk brīvā laika, kas padara viņus mierīgākus un iecietīgākus – nedaudz vairāk cukura, nedaudz vairāk televizora vai datora pirms gulētiešanas, varbūt pat nedaudz vairāk skaļas mūzikas, pirms viņi lūdz tev nogriezt skaņu klusāk.

Lūk, septiņas zīmes, kuru pārstāvji, pēc astrologu uzskata, ir paši labākie vecvecāki. Tas nenozīmē, ka pārējās piecās zvaigžņu zimēs dzimušie ir slikti vecvecāki. Viņi arī var būt brīnišķīgi vectētiņi un vecmāmiņas, taču zemāk minētās septiņas zīmes izceļas īpaši.

Vēzis

Mēness pārvaldītais Vēzis ir mātišķākā un mājas pavardu mīlošākā zīme, tāpēc ciemošanās pie Vēža zīmē dzimušiem vecvecākiem mazbērniem šķiet gluži kā izpriecas Disnejlendā.

Vecvecāku mājoklis vienmēr smaržo tik garšīgi, it kā visu diennakti tur ceptos ķirbju pīrāgs vai vista. Ja tava omīte, opītis vai abi ir dzimuši Vēža zīmē, viņi tevi sagaidīs ar sirsnīgiem apskāvieniem, ķircinās par to, ka esi “pārāk izģindis” un pacienās ar tik daudziem garšīgiem ēdieniem, ka tev būs gluži vai jāsten aiz labsajūtas.

Pēdējais, ko tu atcerēsies pirms aizmigšanas pie vectēva kamīna, ir mielošanās ar kanēļa pankūkām, zemesriekstu fadžu un zemeņu parfē. Un pamostoties, tu secināsi, ka viens no viņiem – vecmamma vai vectēvs – gādīgi uzvilcis tev siltas zeķītes, kamēr tu gulēji.

 

Svari

Ja tavs opītis vai omīte dzimuši Svaru zīmē, vari būt drošs, ka viņi vienmēr būs tavā pusē un nekad tevi nenosodīs. Vecvecāki var tev dot padomu, ja viņiem šķiet, ka dari kaut ko nepareizi, taču viņi to nekad nepateiks skarbā vai aizvainojošā veidā.

Viņi vienmēr sniegs tev noderīgus ieteikumus un nekad nemelos. Tas drīzāk izskatās pēc tā, ka tev ir psihoterapeits vai mācītājs, nevis vecvecāki. Tu vari viņiem uzticēt savas personīgas problēmas, kuras kautrējies vai baidies apspriest ar vecākiem. Opaps un omamma ir tavas superslepenās, īpašās uzticības personas.

 

Lasi vēl: Baltā etiķa vārīšana uz lēnas uguns un citi veidi, kā atbrīvoties no piedeguša ēdiena smakām

Zivis

Vecvecāki, kas dzimuši šajā zīmē, ir iemanījušies rosīties sociālajos tīklos. Viņi beidzot ir iemācījušies, kā lietot viedtālruni un internetu, un tagad caurām dienām pārpludina sociālos tīklus ar fotogrāfijām un stāstiem par tevi. Viņi tik ļoti lepojas ar tevi publiski, ka tas ir vienlaikus patīkami un neērti. Opītis un/vai omīte sūta tev visus tos jaukos mīmus, kas šķiet smieklīgi tikai viņiem pašiem.

Viņi vienmēr ir pirmie, kas novēl tev daudz laimes dzimšanas dienā. Viņi pastāvīgi sūta tev īsus video ar kucēniem un kaķēniem. Un, lai gan ir nedaudz kaitinoši, ka vecvecāki pārmērīgi lieto emocijzīmes, tev ir silti ap sirdi, zinot, ka viņi ir tavi dedzīgākie fani.

 

Auns

Auni parasti ir egocentriskāki nekā citu zīmju pārstāvji, taču viņi ar visu sirdi un dvēseli rūpējas par mazbērniem, jo saskata viņos savu turpinājumu, kas ļauj piepildīt sapni par nemirstību. Viņi ir gandarīti, ja mazbērni ir laimīgi, veseli un veiksmīgi. Viņi jūt tavas sāpes un priekus, iespējams, pat dziļāk nekā tu pats/pati.

Vectēvs un vecmamma pret tevi izturas ar cieņu un nekad nenostāda tevi neērtā situācijā, kā to dažkārt var izdarīt tavi vecāki. Un neatkarīgi no vecuma vai nedienām opītis un/vai omīte gandrīz nekad nav īgni vai negatīvi, tāpēc tu viņus par to ļoti cieni un mīli.

Nākošās zvaigžņu zīmes skaties tālāk

 

Dvīņi

Tā kā jaunībā tavi vecvecāki smagi strādāja, lai nodrošinātu pārtikušu dzīvi saviem bērniem, viņi jūtas mazliet vainīgi, ka savulaik nav veltījuši pietiekami daudz uzmanības un mīlestības tavai mammai vai tētim. Tieši tāpēc vecvecāki, kas dzimuši Dvīņu zīmē, izrādīs pastiprinātu gādību par saviem mazdēliem un mazmeitām.

Dzīvespriecīgie un rotaļīgie Dvīņi savā dvēselē joprojām ir bērni. Taču viņi nekad nebūs dumji vecvecāki, kuri apkauno visus, arī paši sevi, cenšoties izskatīties jauni. Viņi ir pateicīgi liktenim, ka var rūpēties un lutināt mazbērnus, apveltot viņus ar dāvanām un sagādājot jaukus pārsteigumus.

 


Skorpions

Tu būsi pārsteigts, cik daudz ​​mīlestības var izstarot šī citādi “tumšā” un “noslēpumainā” zvaigžņu zīme. Ja tava omīte vai opītis dzimuši Skorpiona zīmē, viņi kļūs par tavu personīgo miesassargu un advokātu, kas dedzīgi aizstāvēs tevi jebkurā sarežģītā dzīves situācijā.

Mazbērniem vecvecāki Skorpioni sniegs pat lielāku mīlestību un iespējas, nekā savulaik savām meitām un dēliem. Viņi iekārtos tevi prestižā mācību iestādē un atradīs labākos ārstus.

Un allaž tevi brīdinās par draugiem (un mīļotajiem), kuri, viņuprāt, tev var nodarīt ko sliktu. Vecvecāki vienmēr būs tava aizmugure. Tu to zini. Atliek tikai palūgt viņiem palīdzību, un viņi to sniegs ar lielāko prieku.

Lasi vēl: Baltā etiķa vārīšana uz lēnas uguns un citi veidi, kā atbrīvoties no piedeguša ēdiena smakām

Strēlnieks

Strēlnieks izceļas ar zinātkāri un piedzīvojumu garu, tāpēc, ja kāds no taviem vecvecākiem ir dzimis šajā zīmē, viņš/viņa būs tavs skolotājs un ceļvedis visa mūža garumā.

Ciemojoties pie vecvecākiem, tev vienmēr būs sajūta, ka uzzināsi kaut ko jaunu, piemēram, par savvaļas augiem un dzīvniekiem, vai kaut ko ļoti interesantu par antīkām mēbelēm, kas glabājas šķūnītī.

Vēlākā dzīves posmā tu pēkšņi apjautīsi, ka lielu daļu no tā, ko zini un atceries, tev savulaik pastāstīja omīte un/vai opītis. Viņi vienmēr prata mācīšanos padarīt jautru un interesantu. Turklāt vecvecāki Strēlnieki vienmēr liek tev sajust, ka viņi tevi ne tikai mīl, bet arī to, ka viņiem ļoti patīk pavadīt laiku kopā ar tevi.
.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment