30 grādu karstums vēl tikai būs! Meteorologs Toms Bricis nosauc dienu, kad Latvijā jau šonedēļ sāksies tveice

Foto – Pixabay

Meteorologs Toms Bricis jau iepriekš minēja, ka vasara vēl neatkāpjas un Latvija, visticamāk, sagaidīs vēl vienu karstuma periodu. Tagad Bricis nu jau pavisam konkrēti paziņojis, kuru dienu šonedēļ Latvijā iestāsies tveice. Tiem, kas tas nepatīk, būs jāapbruņojas ar pacietību…

Meteorologs, viesojoties “Rīta Panorāmas” studijā sola, ka rudens vēl nemaz tik straujiem soļiem netuvojas, lai gan rīti varot šķist tumšāki – kā tas, piemēram, bija šodien. Tomēr gaisa temperatūra vēl aizvien saglabāsies augsta.

Jau otrdien Latvijā gaiss uzsils pavisam noteikti virs +20 grādiem, bet jau trešdien termometra stabiņš pakāpsies virs +25 grādiem. Kas atkal pēc tam nesīs spēcīgas lietusgāzes un pērkona negaisu.

Foto: Kādi apavi raksturīgi tikai vecmodīgām sievietēm

Bricis stāsta, ka šīs nedēļas lielais lietus būs trešdienas vakarā un arī naktī uz ceturtdienu, kad gandrīz visā Latvijas teritorijā gaidāmas spēcīgas lietusgāzes un pērkona negaiss. Pēc tam – ceturtdien atkal kļūs nedaudz vēsāks, bet nedēļas otrajā pusē gaisa temperatūra atkal paaugstināsies.

Foto – ekrānuzņēmums

Lūk, kā laistīt pelargonijas/ģerānijas rudenī, lai tās veidotu jaunus pumpurus un ziedētu pat ziemā

Bricis tomēr zina nosaukt pat konkrētu dienu, kad tad karstuma vilnis Latvijā sāksies – raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment