Tik sulīgas un gardas kotletes vēl nebiju ēdis: fantastiskas kotletītes no vienkāršiem produktiem – gatavas 15 minūtēs (recepte)

Foto – ekrānuzņēmums

Vienkāršas un nesarežģītas receptes ir zelta vērtas, ja nav enerģijas un laika gatavot kaut ko sarežģītu. Šajā rakstā mēs dalāmies ar gluži vai “vēsturisku” recepti no seniem pierakstiem – fantastiskas kotletītes. Patiešām – vienkārši izcilas!

Šīs kotletes izdodas sulīgas un aromātiskas, turklāt tajās nav ne dārgu, ne sarežģītu sastāvdaļu – te ir kabači, kartupeļi, malta vistas gaļa. Tām ir brīnišķīga garša un tās ir lieliska alternatīva “parastajām” kotletēm.

Sastāvdaļas:

Foto – ekrānuzņēmums

1 vidēja izmēra kabacis
1 sīpols
1 kartupelis
500 g maltas vistas gaļas
2 olas
Sāls, pipari – pēc garšas
1 ķiploka daiviņa
Buntīte pētersīļu
2 ēdamkarotes augstvērtīgu miltu
Augu eļļa

Ļoti kuplas un patiesi skaistas tūjas? Jebkurš pie tādām var tikt, ja “pabaros” savus augus ar šīm divām receptēm: šie produkti atrodas katrā virtuvē!

Lasi vēl: Nav pat jācep! Gaisīgs, maigs, aromātisks banānu deserts, kas gatavs 10 minūtēs: labākais, ko esmu pagatavojis (recepte)

Ļoti būtiski ir pareizi tās pagatavot, tāpēc sekojiet uzmanīgi instrukcijām, un soli pa solim ievērojiet to, kas zemāk rakstīts, lai rezultāts jums patiešām neliktu vilties!

Pagatavošanas metode:

Foto – ekrānuzņēmums

1. Nomizo kabaci un sarīvē uz rupjās rīves. Pēc tam nomizo sīpolu, nomizo kartupeļus un arī sarīvē uz rīves. Kartupeļus var sarīvēt uz smalkās rīves.

2. Sarīvētajiem dārzeņiem pievieno malto vistas gaļu, olas, saspiestus ķiplociņus, smalki sagrieztus pētersīļus, pieliek sāli, piparus un miltus. Rūpīgi visu samaisa līdz viendabīgai masai.

3. No iegūtās masas veido jebkuras jums tīkamas formas kotletītes.

Suņu šķirnes, kas ir piemērotas cilvēkiem, kas daudz strādā vai ir vienkārši sliņķi

4. Uzkarsē pannu, ielej tajā augu eļļu, ļauj tai uzkarst un cep kotletītes no abām pusēm līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

5. Kad tās ir izceptas, tās uzliek uz izklāta papīra dvieļa, lai uzsūktu lieko eļļu.

Pasniedz ar jūsu ģimenes iecienītākajām piedevām: kartupeļu biezeni, makaroniem vai rīsiem. Un, protams, zaļajiem salātiem!

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment