Latviešu astronumerologs paziņo: ”Ja var – izlaidiet 1.skolas dienu”, ja to neizdarījāt, tad ir īpašs rituāls, lai glābtu enerģētiku!

Ir pienākusi Zinību diena, un latviešu astronumerologs Kristaps Baņķis platformā “X” pauž nepatīkamu un pat bēdīgu prognozi par gaidāmo mācību gadu, kurš jau nupat ir iesācies. 

Kā stāsta Baņķis, šogad 2. septembrī, kad ir pirmā skolas diena, astroloģiskā situācija ir katastrofāla: 29. Mēness diena, Hekates ietekme, Marsa un Neptūna spriedze, trīs problēmu virkne un Dižčika pelēkā zona. Šajā periodā enerģija ir vāja un negatīva, tā neveicina pozitīvu sākumu.

Ieteikums ir izvairīties doties uz skolu pirms 6:50. Ja iespējams, labāk pat izlaist pirmo skolas dienu, lai saglabātu labvēlīgākus apstākļus mācību gadam, uzsver Baņķis.

Pēc astroloģiskajiem datiem, mācības pareizi varētu sākties tikai no 9. septembra, ar iebildēm jau no ceturtdienas un vēl mazākām no piektdienas.

Gaidāmais mācību gads būs pilns izaicinājumu, pārmaiņu un nenoteiktības. Zināšanas, kas tiks apgūtas, bieži nebūs noderīgas, kamēr noderīgās tiks ignorētas. Slimības, zema motivācija un enerģijas trūkums būs izplatītas problēmas, kas rodas no nepareiza laika izvēles mācību sākumam.

Vecākiem ieteicams 1. septembrī pavadīt laiku kopā ar bērniem pie skolas, sarunāties ar klases audzinātāju un izveidot pozitīvu noskaņojumu. Vecāki skolēni var doties līdz skolai ar draugiem, domāt par nākotni un pat atstāt kādu simbolisku priekšmetu, ko varēs atgūt 9. septembrī.

Lasi vēl: Derēs gan cepšanai, gan aizsērējuma likvidēšanai vannas istabā: ātrs triks, kas paveiks neiespējamo

Ja tiek veikti šādi “rituāli”, var turpināt mācību procesu 2. septembrī, bet nopietnākas darbības ieteicams veikt tieši 9. septembrī, uzstāj Baņķis.

Sākotnējās neērtības var kompensēt visa gada laikā. Tomēr ignorēšana un nekā nedarīšana var radīt nopietnas sekas, no kurām būtu jāizvairās.

Karmisks jauns mēness 3. septembrī. Ko nedrīkst darīt šajā dienā – mūsu senči ticēja, ka šī diena ir ”Debesu diena” un lūk, kāpēc!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment