Vairs nav zirnekļu tīklu stūros: kukaiņi pazudīs uz visiem laikiem – tautas metodes

Saskaņā ar tautas zīmēm, zirnekļi mājā – uz panākumiem, un tīkls neļauj pozitīvai enerģijai atstāt telpu. Ticēt tam vai nē – tas ir katra personīgs jautājums.

Tomēr, iestājoties aukstam laikam, šie meklē patvērumu cilvēku mājokļos, un ļaut mājoklim pārvērsties par zirnekļu tīklu labirintu nav labākais risinājums.

No zirnekļiem nevajadzētu atbrīvoties ar varu (jo tie iznīcina kaitinošas mušas un odus). Plus senču ticējumu vēsta, ka zirneklis mājā nes veiksmi. Daudzi uzskata, ka zirnekļi mājās nes veiksmi un labklājību. Ja redzat zirnekli, tas tiek uzskatīts par labu zīmi, un viņa jāatbrīvojas uzmanīgi, jo tas varētu aiznest līdzi arī mājas veiksmi.

Ieliku ledusskapī tualetes papīra rulli – rezultāts mani tā pārliecināja, ka tagad to daru regulāri

Zirnekļa tīkli tiek uzskatīti par mājas aizsardzības simbolu pret ļaunām enerģijām un negatīviem spēkiem. Tāpēc zirnekļa tīkli tiek saistīti ar mājas drošību un mieru. Ja mājās parādās zirneklis, it īpaši no rīta, tas tiek uzskatīts par zīmi, ka drīz gaidāmi finansiāli ieguvumi vai laba ziņa. Ja uz drēbēm uzrāpjas zirneklis, tas tiek uzskatīts par zīmi, ka drīz saņemsiet dāvanu vai negaidītu pārsteigumu.

 

No nevēlamajiem viesiem var atbrīvoties mierīgi.

Ir vērts atcerēties, ka zirnekļiem patīk tumšas un ne pārāk tīras mājas. Ja tajā ir augsts mitrums, apstākļi kļūst ideāli – galu galā tur ir odi un mušas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu metodes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment