Iesmērējiet savus iecienītākos apavus ar majonēzi un atrisiniet mūžīgo problēmu

Es jums pateikšu vienu lietu, kas, atklāti sakot, mainīja manu dzīvi! Nu, vai vismaz izglāba mani no daudzām nepatikšanām.

Tātad, iedomājieties: ir rīts, es gatavojos darbam, viss notiek pēc plāna, kad pēkšņi saprotu, ka mani mīļākie apavi izskatās tā, it kā es būtu izstaigājis visas pilsētas dubļainās peļķes. Laiks skrien, un mājās ledusskapī ir tikai sauss sūklis un… majonēze.

 Majonēze

Īsumā, lūk, ko es izdarīju. Paņemu šos netīros apavus, noslauku smiltis un uzklāju plānu majonēzes kārtu. Jā, draugi, tas viss izskatās diezgan smieklīgi, bet nesteidzieties smieties, nedaudz vēlāk paskaidrošu.

Tad es ņemu sausu sūkli un maigi sāku iemasēt šo mērci apāvām. Sākumā, godīgi sakot, domāju, ka tā būs pilnīga izgāšanās: nu, kurš gan zābakus smērē ar majonēzi? Bet pēc minūtes manas kurpes sāka spīdēt tā, it kā es tikko būtu izgājusi no dārgu apavu veikala.

Lasi vēl: Zīmes pastāstīs, ko nozīmē dažādu priekšmetu krišana uz grīdas vai zemes

Kopumā pēc piecām minūtēm mani zābaki bija kā jauni: tīri, spīdīgi un, galvenais, nesmaržoja pēc majonēzes, kā to varētu gaidīt.

Viņi tiešām izskatījās forši, un es nenokavēju darbu – kāda pēdējā brīža glābšana!

Kāpēc tas darbojas? Majonēze ir ne tikai garšīga mērce, bet arī eļļu maisījums, kas lieliski baro ādu, kā arī etiķis, kas palīdz noņemt nelielus netīrumus. Būtībā tas ir kā apavu krēms, tikai ar iespēju pagatavot sviestmaizi, ja esat izsalcis.

Tātad, ja jūsu zābaki ir nokļuvuši grūtībās un jums nav pie rokas otas vai krēma, skatieties ledusskapī.

Lasi vēl: Rets ziemas ķiploku stādīšanas veids no latvieša. Neticēju rezultātiem, kamēr es to neizmēģināju

Nu, ja kādam vajadzīgs skaidrojums, kāpēc tavas kurpes smaržo pēc frī kartupeļiem, pasaki, ka esi noslēpumus zinošs cilvēks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment