4 neparasti priekšmeti, ko gudras saimnieces ievieto veļas mazgājamajā mašīnā

Mūsdienu saimnieces vienmēr meklē jaunus veidus, kā uzlabot mazgāšanas procesu un padarīt to efektīvāku. Daži triki var būt pavisam negaidīti, bet ļoti noderīgi.

Tenisa bumbiņas: jūsu veļas mazgāšanas palīgi

Tenisa bumbiņu izmantošana veļas mašīnā var būt ļoti noderīga. Šīs bumbiņas palīdz izvairīties no drēbju saburzīšanās un dūnu sablīvēšanās mazgāšanas laikā. Tās mehāniski izjauc dūnu savelšanos kamolā, saglabājot jūsu virsdrēbes lieliskā stāvoklī.

Efektīvai mazgāšanai ieteicams izmantot divas vai trīs tenisa bumbiņas. Tās mijiedarbojas ar apģērbu, palīdzot izvairīties no tā saburzīšanās un izlīdzina pūkas vai dūnas. Vislabāk ir izmantot jaunas vai tīras tenisa bumbiņas, lai izvairītos no netīrumiem.

Kastaņi: dabīgs mazgāšanas līdzeklis

Kastaņi ir vēl viens neparasts priekšmets, kas var palīdzēt veļas mazgāšanā. Tie darbojas kā dabīgs mazgāšanas un putojošs līdzeklis. Ja vēlaties mazgāt drēbes bez pulvera, vienkārši sagrieziet kastaņus gabaliņos, ielieciet tos lina maisiņā un pievienojiet veļas mašīnai.

Kastaņi palīdz noņemt taukainus traipus un rūpējas par jūsu apģērba tīrību. Atcerieties, ka tie ir jāsagatavo pirms mazgāšanas – veseli kastaņi neko labu nedos.

Trauku mazgāšanas sūkļi: vienkāršs veids, kā cīnīties ar traipiem

Trauku mazgāšanas sūkļi ir vēl viens praktisks priekšmets, ko pievienot savai veļas mazgājamai mašīnai. Tie ne tikai palīdz no apģērba notīrīt matus un spalvas, bet arī uzlabo mazgāšanas efektu. Lai izvairītos no netīrumiem, pirms lietošanas noņemiet sūkļa abrazīvo slāni.

Veļas mazgāšanas laikā veļas mašīnas cilindrā pievienojiet dažus sūkļus. Kad galvenais cikls ir beidzies, vienkārši izņemiet tos. Tas ir īpaši efektīvi, mazgājot džinsus un virsdrēbes.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Ledus gabaliņi: negaidīts triks gluduma nodrošināšanai

Ledus gabaliņi var šķist neparasta izvēle, taču tie var uzlabot žāvēšanas procesu. “Žāvēšanas” cikla laikā pievienojiet žāvētājā vai veļas mazgājamajā mašīnā trīs līdz četrus ledus gabaliņus. Desmit minūšu laikā kubiņi izkusīs, radot mitrumu un tvaika efektu, kas palīdzēs izlīdzināt apģērba krokas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment