Rīdzinieki ievēro aizdomīgu vīrieti, un vēlāk viņus sagaida nepatīkams pārsteigums

Rīdzinieki pilsētā pamana aizdomīgu vīrieti, un vēlāk atklājas nepatīkams pārsteigums. Tikai vēlāk iedzīvotāji sapratuši ko šis vīrietis ir izdarījis. 

 

Rīgā, Latgales priekšpilsētā kāds vīrietis naktī vairākiem automobiļiem pārdūra riepas. Vīrieša rīcības motīvi joprojām nav skaidri, un viņa uzvedību patreiz nav izprotama, tomēr izskan versija.

Irēna devās pastaigā ar savu suni, kad viņas dzīvesbiedrs pirmais pamanīja bojājumus ģimenes auto riepām. Sieviete dzīvo netālu esošajā daudzdzīvokļu mājā, un vīrs, kurš grasījās izbraukt ar “Volvo” uz darbu, ziņoja par negadījumu.

Sieviete stāsta, ka viņai piezvanīja un teica, ka pie mašīnām stāv likumsargi. Sieviete jautāja, kas noticis, un tur atbildēja, ka visai rindai no veikala līdz dzelzceļam riepas ir pārdurtas.

Sieviete prasīja, vai arī mūsu automašīnai? Viņš teica – jā, divas riepas ir pārdurtas. Sieviete prasīja – kā un kādēļ? Cilvēks klausulē atgādināja, ka vakar šeit redzēts kāds dīvains cilvēks.

“Volvo” īpašniece uzskata, ka iespējamais vainīgais dzīvo tuvumā esošajā ēkā. Viņa jau vairākkārt pamanījusi, ka šis vīrietis bieži klejo pa mikrorajonu, it kā kaut ko meklējot. Nozieguma vakarā viņš turpat maldījās, kas nav pirmā reize, kad viņš ir manīts apkārtnē.

Sieviete stāsta, ka viņš uzvedās aizdomīgi. Staigāja ar telefonu rokās, kaut ko fotografēja, izmantoja kameru un ieslēdza lukturīti. Pēc stundas sieviete paskatījās pa logu – viņš vēl tur bija.

Lasi vēl: Mags Aleksandrs Šeps atklāj, ka oktobra vidus un tā beigas būs ļoti grūtas šīm 5 zvaigžņu zīmēm

Draugs ieteica pievērst uzmanību, bet viņa nevarēja spriest. Un vakar viņš atkal bija šeit,  sieviete nofilmēja. Sieviete nezina, vai tā ir tikai sakritība, bet tas viss šķita ļoti aizdomīgi viņai.

Vietējie iedzīvotāji apgalvo, ka ļaundaris darbojies naktī. Iespējams, riepu dūrējam palīdzējis kāds līdzdalībnieks, kas atbalstīja viņa nodomus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment