Laika ziņu speciālists Toms Bricis steidz iepriecināt paziņojot, kad beidzot atkal sagaidīsim +20 grādu atzīmi

 

Foto – ekrānuzņēmums

Laika ziņu eksperts Toms Bricis ar prieku paziņo, kad atkal varēsim baudīt +20 grādu temperatūru. Viņš skaidro, ka nemaz tik ilgi nevajadzēs gaidīt. 

Saskaņā ar jaunākajām prognozēm ceturtdien pēcpusdienā gaisa temperatūra sasniegs +19 grādus, bet dažviet valsts dienvidos termometra rādītājs īslaicīgi var pakāpties līdz 20 grādiem.

Šonedēļ laiks sācies mierīgi, bet nedēļas vidū gaidāmas būtiskas izmaiņas — debesis kļūs mākoņainas un sāks līt, tomēr kļūs siltāks, prognozē arī Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pirmdien un otrdien būs brīžiem mākoņains, taču dienas laikā uzspīdēs arī saule, un šajās dienās nokrišņi nav gaidāmi.

Rīt dienā saule periodiski paslēpsies aiz mākoņiem, taču nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidaustrumu un austrumu vējš. Gaisa temperatūra sasniegs +11…+15 grādus.

 

Foto – ekrānuzņēmums

Rīgā diena būs ar mainīgu mākoņu daudzumu un sausu laiku. Vējš paliks vājš, un temperatūra paaugstināsies līdz +13…+14 grādiem.

Jaunās nedēļas sākumā Austrumeiropas iedzīvotājus sagaida lietus. Gaisa temperatūra būs +12…+14 grādi. Pirmās salnas gaidāmas pēc 20. oktobra.

Lasi vēl: Mans slepenais soļankas pagatavošanas veids, kas liek vīram lūgt vēl

Pirmdien, 7. oktobrī, austrumeiropiešus sagaida mākoņaina diena ar iespējamu lietu dienas pirmajā pusē. No rīta gaisa temperatūra būs +10…+12. Pēcpusdienā gaiss nesasils virs +12 grādiem. Vakarā temperatūra saglabāsies +10…+11.

Gaidāms, ka vējš būs vājš – līdz 2,4 m/s. Austrumeiropas dienvidu daļā temperatūra būs par dažiem grādiem augstāka – līdz +14, savukārt reģiona rietumu daļa šajā dienā var izvairīties no lietus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment