Sulīgas un kārdinošas maltās gaļas kotletes – maigas un aromātiskas. Lieliski garšo gan ar piedevām, gan bez tām, baudāmas gan siltas, gan aukstas!
Kotletes parasti gatavo no maltās gaļas, kas jau ir sulīga un aromātiska. Šoreiz izmantosim īpašu paņēmienu, lai tās kļūtu vēl sulīgākas. Pievienojot dažādas garšvielas, sīpolus un svaigus garšaugus, iegūsim bagātīgu un izteiksmīgu garšas niansi.
Lielisks kotlešu maisījums apvieno maigu, sulīgu vidu ar viegli kraukšķīgu garoziņu. Šis tekstūru kontrasts padara katru kumosu īpaši baudāmu. Cepšanas laikā kotletes izdala vilinošu aromātu, kas vēl vairāk saasina apetīti. Gaļas, sīpolu un garšvielu harmoniskā kombinācija rada neatvairāmu smaržu un bagātīgu garšu.
VIDEO:
Kotletes var baudīt gan kā pamatēdienu ar piedevām, gan kā gardu uzkodu. To daudzpusība padara tās par lielisku izvēli jebkurai ēdienreizei vai svētku galdam.
Precīzus produktus gatavošanai atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt receptei!
Lūk recepte
Kotletēm paredzēto gaļu nevis samaļ, bet gan smalki sasmalcina. Ja ņemsiet nedaudz saldētu gaļu, griešanas process būs vienkāršāks.
Tātad , kāds ir galvenais triks?
Šķir otru lapu, lai uzzinātu kāds ir galvenais triks šīm kotletēm…
Tevi noteikti interesēs
- Elīna nevarēja atļauties nopirkt pat kāroto ananāsu, kamēr vīrs pa kluso pirka brendu drēbes – kā Elīna šo atrisināja
- Pasaules sīkākie dārgakmeņi: iepazīsti 5 suņu šķirnes, kas sver mazāk par kaķi
- Banka “Citadele” brīdina: liela daļa Latvijas iedzīvotāju var palikt bez pienācīgas pensjas
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli
- Sinoptiķi atklāj vai Jaunajā gadā sagaidīsim īstu ziemas pasaku: ”Prognozes mainās burtiski pa dienām”
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot










