Labākais, ko var pagatavot, ja jums ir kabacītis un kartupelīši: lieliska recepte

Foto – ekrānuzņēmums

Garšīgus sezonas dārzeņus var pagatavot dažādos veidos. Šajā rakstā pastāstīsim, kā pagatavot mīkstas un garšīgas pankūkas, ja jums mājās ir gan kabacīši, gan kartupeļi.

Šī ir patiešām vienkārša, bet ļoti garšīga recepte, turklāt tās izmaksas ir lētas, jo galvenās sastāvdaļas ir sezonas preces un pieejamas teju vai katram. Bet varbūt pat vēl labāk – viss nācis no jūsu pašu dobītēm!

Tagad vienmēr izslēdzu veļas mašīnu no kontaktligzdas, kad eju mazgāties; cik ļoti riskējat atstājot nestrādājošu veļas mašīnu ieslēgtu

Kartupeļi dod pankūkām stingrību, kraukšķīgumu un “pamatīgumu”. Kabači ir sulīgi, mīksti un viegli saldeni, kas mīkstina kopējo tekstūru un padara pankūkas maigākas. Kartupeļiem ir maiga, neitrāla garša, bet kabači piešķir svaigumu un vieglu saldumu. Šī kombinācija nerada “smaguma sajūtu”, bet vienlaikus ir sātīga un apmierinoša.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.

Foto – ekrānuzņēmums

Pagatavošanas instrukcija:

1. Kartupeļus nomizo, kabačiem nogriež galus, nomizo. Tad visu sarīvē uz rupjās rīves un liek lielā bļodā. Visu pasāla un samaisa.

2. Atstāj traukā nostāvēties uz 10 minūtēm. Tikmēr atsevišķi saputo olas, kam pievienota šķipsniņa sāls. Pēc tam turpat pievieno arī pienu un miltus.

Lasi vēl: Latviešu aktieris Mārtiņš Vilsons atklāti pasaka, ko visaugstāk novērtē sievietēs

3. Pēc tam šai masai pievieno arī cepamo pulveri, un vēlreiz kārtīgi visu samaisa.

 

Nākamais solis ir ļoti svarīgs!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk