Jebkuru zivi tīru ar rokām, bez naža un verdoša ūdens – virtuve paliek tīra, spāņu metode patiešām darbojas

Tagad jūs mazliet pārsteigšu: daudzi pat nav nojautuši, ka visus šos gadus zivi tīrījuši nepareizi, un pēc tam nācies mazgāt grīdu, mēbeles un pat lustras no zvīņām, bet to visu varēja viegli novērst.

Pat jūsu skapī vienmēr ir bijis līdzeklis, kas varēja saglabāt virtuvi ideālā kārtībā un ne tikai virtuvi, bet arī saudzēt sievas un visas ģimenes garastāvokli.

Runāšu par sevi, jo manā mājā, izņemot mani, neviens zivi īpaši neciena, bet vēl jo vairāk – necieš zvīņu pēdas. Tāpēc visus šos gadus es meklēju risinājumu, kā notīrīt zivi virtuvē tā, lai tā paliktu tīra un zvīņas neizlido uz visām pusēm. Un, lūk, beidzot kādā spāņu portālā atradu risinājumu un nolēmu to pārbaudīt. Tagad visu parādīšu un pastāstīšu.

Tātad, ko mēs te esam sagatavojuši? Te mums ir zandarts, kādus 5–6 kilogramus smags.

Skaidrs, ka, piemēram, karpu notīrīt nav problēma: tai ir bieza “bruņucepure”, un to tīrīt ir pat ērti. Bet ar zandartu jau sarežģītāk – tam ir sīkas, stingras zvīņas, kas vienmēr šaujas uz visām pusēm.

Kur tad ir tas padoms, kur tā viltība

Lasi vēl: Mana uzticamākā gurķu marinādes formula – vienkārši un garšīgi

Tātad, cienījamie lasītāji, stāstu! Visus šos gadus jūsu skapītī ir stāvējis parasts 9% galda etiķis. Nu protams, ka ir! Paskatieties skapītī – etiķis ir tāda lieta: šķiet, ka nekad nav vajadzīgs, bet pudele vienalga vienmēr stāv tur tukša vai pusizlietota.

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…..