Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
VIDEO:
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Uz konta ienāca nauda no nepazīstama sūtītāja – kā pareizi rīkoties
- Pie manis uz Rīgu atbrauca paziņa no Holandes: ieejot mūsu veikalā viņš samulsa ieraugot šo skatu
- Kartupeļi galvenajā lomā: 6 vienkāršas un gardas receptes
- Vīramāte uzreiz prasīja veikt DNS testu, jo mūsu dēls nebija līdzīgs tēvam; kad atnāca rezultāti, viss kļuva skaidrs
- Pie manis uz Ventspili atbrauca draugs no Marokas un viņam ļoti nepatika 8 lietas ko latvieši atļaujas darīt: stāstu ko
- Kā saglabāt burkānus svaigus visu ziemu – it kā tikko no dobes






