Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Visur, izņemot tur – 8 sliktākās vietas gurķu audzēšanaiby Anete Vītola
- Jābūt uzmanīgiem ar ziedu stādīšanu un pārstādīšanu: dārza darbi saskaņā ar Mēness kalendāru no 2. līdz 8. jūnijamby Laura Blūma
- Apstājās sveša automašīna, un kāds izmeta melnu atkritumu maisu: pēkšņi maiss sāka kustētiesby Rinalds Bergmanis