Šķietami ikkatram no mums ir savs veids, kā vārīt un tīrīt olas.
Citi mēģina novārītās olas kratīt burciņā, citi uzsit ar karoti un tad skrubina nost čaumaliņu utt.. Jebkurā gadījumā– tas ir ilgs process.
Pavārs un suši meistars Vindijs Sukiaki stāsta, ka olas ir grūti notīrīt, jo tu sākumā neesi izdarījis visu kā nākas, pirms vispār tās liki vārīties.
VIDEO:
Iepazīsties ar šī meistara neparasto, bet satriecošo metodi, kas atvieglos reizes, kad jātīra cieti vārītās olas.
Pirmkārt– olām ir jābūt istabas temperatūrā
Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kas jādara pēc tam:
Tevi noteikti interesēs
- Dzīve beidzot var sākt uzlaboties trim zīmēm pēc 2025. gada 2. novembra
- “Kas mums ir bagātība, tas jums ir nabadzība”: amerikāņa iespaidi par Latvijas ciemu
- “Ryanair” maina pasažieru iekāpšanas procesu – kas jāzina ceļotājiem no 12. novembra
- Kāds nobraukums automašīnai tiek uzskatīts par robežu: skaidroju “50% principu
- Kāpēc iekšpagalmu nedrīkst nobruģēt: agrāk es minēju, bet tagad zinu droši un tāpēc tas ir aizliegts ASV
- ”Lietus līs kā pa Jāņiem”: sinoptiķi publicējuši satraucošu laika prognozi novembrim







