Šķietami ikkatram no mums ir savs veids, kā vārīt un tīrīt olas.
Citi mēģina novārītās olas kratīt burciņā, citi uzsit ar karoti un tad skrubina nost čaumaliņu utt.. Jebkurā gadījumā– tas ir ilgs process.
Pavārs un suši meistars Vindijs Sukiaki stāsta, ka olas ir grūti notīrīt, jo tu sākumā neesi izdarījis visu kā nākas, pirms vispār tās liki vārīties.
Iepazīsties ar šī meistara neparasto, bet satriecošo metodi, kas atvieglos reizes, kad jātīra cieti vārītās olas.
Pirmkārt– olām ir jābūt istabas temperatūrā
Tevi arī varētu interesēt
Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kas jādara pēc tam:
Tevi noteikti interesēs
- Talantīgā aktrise Zane Daudziņa atklāj iemeslu, kāpēc savulaik uzskatīja, ka viņu neuzņems aktieru studijās (video)by Laura Blūma
- Šefpavāres Mollijas metode, lai iegūtu neparasti kraukšķīgus ceptos kartupeļusby Anete Vītola
- Sākoties trešdienas rītam šajā Latvijas reģionā gaidāms pēkšņs sniegputenis – izsludināts brīdinājumsby Sandra Ločmele