Viņš izdūra olā caurumu… tagad, vārot olas, tā darīšu vienmēr!

Uzliec vārīties ūdeni, tikmēr, sameklē piespraudi.

desktop-1457712442

Izdur ar to caurumu olas apaļākajā galā.

desktop-1457712445

Neuztraucies– nenotiks nekas slikts!

desktop-1457712447

Šefpavārs Vindijs iesaka ūdenim pievienot sāli. Kad ūdens ir sasniedzis vārīšanās temperatūru, liec olas ūdenī.

desktop-1457712450

Ļauj ūdenim atkal uzvārīties un tad nogriez mazāku liesmu. Uzliec katlam vāku un vāri olas tik ilgi, cik vēlies 6-7min (mīksti vārītai) vai 8-10 minūtes (cieti vārītai).

desktop-1457712453

Pēc vārīšanās olas pārlej ar pēc iespējas aukstāku ūdeni un ļauj tām atdzist.

desktop-1457712456

Pārsit čaumalu un bez problēmām noņem visu čaumalu vienā piegājienā. Tas ir tik vienkārši!

desktop-1457712458

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment