12 pazīmes, kas liecina par to, ka tev vai kādam tev pazīstamajam ir bipolāri traucējumi

woman_19

Bipolārie traucējumi ir kas vairāk nekā labs un slikts garastāvoklis – Petija Djūka bija pirmā slavenība, kura atklāti runāja par savu maniakālo depresiju/bipolārajiem traucējumiem un to, kā to diagnosticēja un nozīmēja ārstēšanos, kas izglāba viņas dzīvību.

Mēs visi esam Petijas Djūkas parādnieki, jo viņa bipolāros traucējumus un citas garīgas saslimšanas ir padarījusi par sarunu objektu, par to tik tiešām ir jārunā.

Patiesībā bipolārie traucējumi sastopami visai bieži, bet cilvēki to paši neapzinās, var būt visai grūti atpazīt pirmās slimības pazīmes. Bipolārie traucējumi viegli padodas ārstēšanai, cilvēkiem ar šo diagnozi var būt veiksmīga karjera, lieliska ģimenes dzīve un fantastiskas attiecības, tomēr, ja tie netiek ārstēti, situācija var krasi pasliktināties.

Bipolārie traucējumi rada krasas garastāvokļa, enerģijas un uzvedības maiņas, rodas mānijas pazīmes un pat depresija. Tas ir nopietnāk par sliktu garastāvokli uz īsu brīdi, bipolāro traucējumu cikls var ilgt pat vairākas dienas, nedēļas vai mēnešus.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādas ir bipolāro traucējumu pazīmes:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment