Patiesībā žuljēns ir viens no veidiem, kā sagriezt produktus. Bet mums zināmajā nozīmē tā ir ļoti garšīga uzkoda, bet ir daži, kas īsti pat neizprot šīs uzkodas nozīmi.
“Dzentlmenis.lv” piedāvā ģeniālu risinājumu – pagatavot aromātisku un sulīgu sēņu žuljēnu ēdamos kartupeļu groziņos. Uzreiz sakām, ka šis ēdiens nav diētisks, bet garšīgs gan!
Tevi arī varētu interesēt
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu recepti!
Tevi noteikti interesēs
- Visu mantu nolēmām atstāt meitai, kura dzīvo Dobelē: kad dēls to uzzināja, viņa rīcība apgrieza mūsu dzīvi kājām gaisāby Rinalds Bergmanis
- Dārznieks Dāvids padalās ar vērtīgu padomu: kā skaidri zināt, ka zeme ir pietiekoši silta, lai augus stādītu laukā (video)by Laura Blūma
- Interesanta recepte sātīgiem kartupeļu salātiem gavēņa laikā – pat gaļu neprasīsiesby Anete Vītola