Patiesībā žuljēns ir viens no veidiem, kā sagriezt produktus. Bet mums zināmajā nozīmē tā ir ļoti garšīga uzkoda, bet ir daži, kas īsti pat neizprot šīs uzkodas nozīmi.
“Dzentlmenis.lv” piedāvā ģeniālu risinājumu – pagatavot aromātisku un sulīgu sēņu žuljēnu ēdamos kartupeļu groziņos. Uzreiz sakām, ka šis ēdiens nav diētisks, bet garšīgs gan!
Tevi arī varētu interesēt
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu recepti!
Tevi noteikti interesēs
- Vasarīgi tērpi un aksesuāri, kas dāmām 60+ ļauj izskatīties stilīgi un svaigiby Rinalds Bergmanis
- Zemeņu audzēšana podiņos: pieredzējušu dārznieku metode, kas kļūst aizvien populārākaby Laura Blūma
- Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar prognozēm nākošajai nedēļai: tikai vienu dienu laika apstākļi atbildīs maija mēnesimby Laura Blūma