Patiesībā žuljēns ir viens no veidiem, kā sagriezt produktus. Bet mums zināmajā nozīmē tā ir ļoti garšīga uzkoda, bet ir daži, kas īsti pat neizprot šīs uzkodas nozīmi.
“Dzentlmenis.lv” piedāvā ģeniālu risinājumu – pagatavot aromātisku un sulīgu sēņu žuljēnu ēdamos kartupeļu groziņos. Uzreiz sakām, ka šis ēdiens nav diētisks, bet garšīgs gan!
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu recepti!
Tevi noteikti interesēs
- Ieslēdziet pagrieziena rādītājus pareizi: nianses, par kurām braukšanas instruktori jums nestāstaby Sandra Vīgante
- 7. septembrī sākas “haosa koridors”: pazīstamā ekstrasense Aza Petrenko pastāsta, ko šajā laikā nedrīkst darītby Laura Andersone
- 11. septembra vakarā viss sāks mainīties: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar jaunākajām laika prognozēmby Laura Andersone