Mēs jums pastāstīsim par visiem labi zināmās garšvielas labvēlīgajām īpašībām.
Kanēlis – garšviela, kuras labvēlīgo īpašību dēļ ārsti iesaka to lietot cukura diabētiķiem (obligāti jāiekļauj ikdienas ēdienkartē), jo tai piemīt pretiekaisuma un glikozi samazinošas īpašības.
Savā ziņā kanēlis iedarbojas tāpat kā insulīns: ārsti apgalvo, ka kanēlim piemīt mīmiskas īpašības. Tas nozīmē, ka kanēlis ir spējīgs “atdarināt” tādas pašas īpašības, kādas ir insulīnam.
Lasi vēl: Izkrīt vai atkāpjas mati? Iekļauj savā uzturā ŠOS 8 produktus un aizmirsīsi par to
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, cik labs ir kanēlis!
Tevi noteikti interesēs
- Tomāti nogatavosies dažu dienu laikā: agronoms iesaka “recepti”, kas palīdzēs ātrāk novākt jau gatavus tomātusby Laura Andersone
- Zirnekļi turēsies pa gabalu, ja vannas istabā noliksiet šīs 3 lietasby Laura Andersone
- Nespiediet šo pogu bankomātā — jūs varat zaudēt visu savu naudu: slazds skaidras naudas izņemšanaiby Sandra Vīgante