Zinātnieki ir atklājuši neparastu veidu, kā mazināt kafijas rūgtumu un padarīt to maigāku. Lielākā daļa cilvēku, uzzinot par šo recepti, saviebjas. Vai tu būtu gatavs pagaršot šādu kafiju?
Zinātnieki apgalvo, ka vienas sastāvdaļas pievienošana un kopējā pagatavošanas kārtība sasaista to kafijas biezumu sastāvdaļu, kas ir atbildīga par rūgto garšu.
Recepte, jāatzīst ir diezgan neparasta, taču tie, kuri to ir pamēģinājuši, atzīst, ka tā patiešām strādā. Viena no vietnes Facebook lapām “greatist” ir padarījusi šo recepti ļoti populāru.
Lasi vēl: Dubultais ļaunums – kafija un cigaretes. Kā to mazināt?
Pāršķir lapu, lai uzzinātu, kā padarīt kafiju maigāku bez cukura vai piena pievienošanas!
Tevi noteikti interesēs
- VID skaidro, ka, ja tiek pārsniegta noteiktā pārskaitījuma robeža, pārskaitot naudu radiniekiem, šī summa var tikt aplikta ar nodokliby Sandra Vīgante
- Augusts un septembris var izrādīties netipiski: sinoptiķi publicējuši jaunu laikapstākļu prognoziby Sandra Vīgante
- “Kāpēc jūs izliekaties, ka esat labāki?”: dziedātāja un TV šovu dalībniece Elīna Gluzunova kritizē Latvijā atpazīstamus cilvēkusby Laura Andersone