Zinātnieki ir atklājuši neparastu veidu, kā mazināt kafijas rūgtumu un padarīt to maigāku. Lielākā daļa cilvēku, uzzinot par šo recepti, saviebjas. Vai tu būtu gatavs pagaršot šādu kafiju?
Zinātnieki apgalvo, ka vienas sastāvdaļas pievienošana un kopējā pagatavošanas kārtība sasaista to kafijas biezumu sastāvdaļu, kas ir atbildīga par rūgto garšu.
VIDEO:
Recepte, jāatzīst ir diezgan neparasta, taču tie, kuri to ir pamēģinājuši, atzīst, ka tā patiešām strādā. Viena no vietnes Facebook lapām “greatist” ir padarījusi šo recepti ļoti populāru.
Lasi vēl: Dubultais ļaunums – kafija un cigaretes. Kā to mazināt?
Pāršķir lapu, lai uzzinātu, kā padarīt kafiju maigāku bez cukura vai piena pievienošanas!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- 8. novembrī četras zodiaka zīmes sajutīs pārmaiņas, kas nesīs veiksmi un pārpilnību
- Deviņas putnu sugas, kuras tu noteikti nevēlies redzēt savā pagalmā: vairāk sliktuma nekā labuma
- Neatkarīgie brīvdomātāji: 7 suņu šķirnes, kas grūti apmācāmas un maz pieķeras saviem saimniekiem
- Biežākās kļūdas, ko pieļauj iesācēji maizes cepēji – no kā labāk izvairīties
- 6.novembrī tika pieņemts, ka šiem konkrētajiem transportlīdzekļiem OCTA apdrošināšanu vairs nevajadzēs
- Ziemas prognoze: ļoti silts sākums decembrī, spēcīgākās salnas 2026. gada februārī un pat vētras







