TOP 6 seksa rotaļlietas, ko iesaka attiecību terapeiti

Rutīna ir dzīves sastāvdaļa, kas spēj ne tikai izsūkt prieku no ikdienas notikumiem, bet arī sagandēt pat visspēcīgākās un skaistākās attiecības. Nav noslēpums, ka labs, interesants, aizraujošs sekss ir viens no svarīgākajiem attiecību stūrakmeņiem, un, ja guļamistabā ieviesusies rutīna netiek ar steigu aizgaiņāta, pastāv liels krāpšanas risks, kas savukārt ir viens no galvenajiem šķiršanās iemesliem. 

 

Viens no populārākajiem un efektīvākajiem attiecību terapeitu ieteikumiem pāriem, kas saskārušies ar rutīnu attiecībās, ir seksa rotaļlietu ieviešana. Turklāt mūsdienās ir pavisam viegli – ja kautrējaties rotaļlietas pirkt klātienē, izmantojiet iespēju iegādāties intīmpreces internetā! Kādiem seksa piederumiem pievērst uzmanību, un kuras rotaļlietas īpaši iesaka attiecību terapeiti, uzziniet turpinājumā!

intimpreces interneta

Foto: Shutterstock.com

Pirmie soļi seksa rotaļlietu pasaulē

Tiem pāriem, kuri līdz šim nav izmantojuši nekāda veida erotiskos palīglīdzekļus, attiecību terapeiti iesaka sākt ar dildo iegādi. Tam nav jābūt nekam ekstrēmam, piemēram, XXL dildo – pietiks ar parastu locekļa izmēra rotaļlietu, ko integrējot gultas priekos Jums būs iespēja izmēģināt dažādas rotaļas, pozas un paņēmienus, ko līdz šim nevarējāt realizēt tāpēc, ka nevarējāt aizsniegties tik tālu, cik vajag, vai leņķis nebija ērts. Starp citu, tieši dildo ir viens no vislabākajiem palīgrīkiem skvirtošanas apgūšanā. Izmēģiniet! Ja vēlaties aizraujošākas sajūtas, iegādājieties vibratoru sievietei un vibrējošu locekļa gredzenu vīrietim!

Eksperimenti ar anālo baudu

Šis ir drosmīgāks solis attiecībās, jo vēl joprojām anālais sekss tiek uzskatīts par TABU un izvirtību, kas tas patiesībā nemaz nav. Nekautrējieties eksperimentēt un pārbaudīt, vai Jums anālās izpriecas sagādā baudu! Seksologi iesaka sākt pamazām – ar “bullet” vai “finger” tipa vibratoru. Tā ir pirksta izmēra rotaļlieta, kas neplēsīs ānusu, taču pastieps to pavisam nedaudz un ļaus iepazīt jaunas sajūtas. Vēlāk, kad būsiet jau apraduši ar šāda izmēra vibratoru, uzmeklējiet S izmēra anālo spraudni un turpiniet ceļu jauno sajūtu izpētē! Paturiet prātā, ka ar pirmo reizi anālā stimulācija nesagādās baudu! Dodiet sev laiku un eksperimentējiet vairākkārt, jo ķermenim ir jāpierod, ka jaunā sajūta nav bīstama, un jāiemācās atslābināt konkrēto zonu! Un vienmēr lietojiet lubrikantu neatkarīgi no anāli izmantojamās rotaļlietas izmēra un materiāla!

TOP 6 seksa rotaļlietas, ar ko izglābt attiecības

Pasaules kvalitatīvākās un jaudīgākās seksa rotaļlietas, ko iesaka attiecību terapeiti, palīdzēs gūt vēl nepieredzētu baudu gan “spēlējoties” solo, gan izklaidējoties ar partneri:

  • Lily 2 Luxury USB uzlādējams klitora vibrators no LELO;
  • Tantus Feeldoe – Strapless Strap-on vibrators no Feeldoe;
  • Magic Wand uzlādējamais vibrators no ADAM & EVE;
  • Pivot vibrējošs locekļa gredzens no silikona no We-Vibe;
  • Max un Nora attāluma attiecību komplekts (“fleshlight” un vibrators, ko iespējams kontrolēt no jebkura attāluma un sinhronizēt savā starpā) no LOVENSE;
  • ESCA2™ olas tipa vibrators, ko iespējams kontrolēt no jebkura attāluma no Ohmibod.

Ieviest elektronikas brīnumus guļamistabā ir aizraujoša doma, turklāt “valkājamos” vibratorus drosmīgākie mīlnieki var lietot ārpus mājas, gūstot īpaši aizraujošu pieredzi un asas izjūtas.

Kvalitatīvas intīmpreces internetā

Ietaupiet laiku – tā vietā, lai staigātu pa veikaliem un meklētu Jums piemērotāko rotaļlietu, iegādājieties intīmpreces internetā! Intīmpreču interneta veikalā Supersex.lv Jūs atradīsiet rotaļlietas gan pašiem piezemētākajiem un kautrīgākajiem mīlniekiem, piemēram, vienkāršus un nelielus vibratorus, gan arī ekstrēmistiem, kas tiecas pārspēt rekordus, izmantojot XXL dildo. Ienāciet Supersex.lv, izvēlieties savas seksa rotaļlietas un izbaudiet 100% diskrētu iepirkšanās pieredzi!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment