Kaspersky sasniedz divtūkstoš reģistrētu pārvaldīto pakalpojumu sniedzēju robežu

Kaspersky ar prieku informē par savas ar pārvaldīto pakalpojumu sniedzējiem saistītās uzņēmējdarbības izaugsmi pēdējo divu gadu laikā. Kopš pārvaldīto pakalpojumu sniedzēju programmas uzsākšanas 2017. gadā šai ekosistēmai ir pievienojušies divi tūkstoši pakalpojumu sniedzēju Ziemeļamerikā un Latīņamerikā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, bet vislielākais partneru skaits ir reģistrēts Eiropā.

Pašlaik pārvaldīto pakalpojumu sniedzēji kļūst par spēcīgākiem kiberdrošības tirgus dalībniekiem, jo juridiskas personas arvien biežāk izvēlas IT drošības pakalpojumu ārpakalpojumu. Kaspersky IT drošības risku 2019. gada aptauja liecina, ka 59 % organizāciju plāno tuvākajā laikā izmantot pārvaldīto pakalpojumu sniedzēju, lai palīdzētu samazināt savas ar drošību saistītās izmaksas, savukārt 43 % uzņēmumu augstu vērtē speciālās zināšanas, ko ietver IT drošības atbalsta ārpakalpojums.

Šīs sadarbības attīstība ir Kaspersky stratēģiskā prioritāte. 2019. gada janvārī uzņēmums ieviesa atjauninātu sadarbības programmu Kaspersky United, kas ietver uzlabojumus jauniem un pašreizējiem sadarbības partneriem, kuri ir pārvaldīto pakalpojumu sniedzēji. Ar jauno, racionalizēto reģistrācijas procesu pārvaldīto pakalpojumu sniedzēji tagad var divreiz ātrāk kļūt par apstiprinātiem sadarbības partneriem. Ir atjauninātas galiekārtu aizsardzībai izšķirīgi svarīgās Endpoint Security for Business specializētās mācības, lai vienkāršotu un paātrinātu pārvaldīto pakalpojumu sniedzēja specializāciju sadarbības partneriem, kas nesen pievienojušies uzņēmuma ekosistēmai. Šīs mācības palīdz sadarbības partneriem, kas ir pārvaldīto pakalpojumu sniedzēji, kļūt par galiekārtu aizsardzības, izvietošanas, drošības politikas noteikšanas, uzraudzības un pārskatu ekspertiem. Kaspersky piedāvājums pārvaldīto pakalpojumu sniedzējiem ietver arī atjauninātus finansiālos ieguvumus: ar elastīgo cenu noteikšanu pārvaldīto pakalpojumu sniedzēji var pieprasīt īpašus tarifus, kad ir sasniegti noteikti izstrādājumu licenču pārdošanas līmeņi.

„Kaspersky plašais izstrādājumu klāsts ļauj mums aizsargāt no kibernoziedzības klientus, sākot no maziem un vidējiem līdz lieliem uzņēmumiem. Personiskais un tiešais kontakts ar Kaspersky darbiniekiem palīdz mums ātri atbildēt uz klientu pieprasījumiem. Tieši tāpēc mēs augstu vērtējam sadarbību ar Kaspersky, it sevišķi ilgtermiņā,” komentē DGDO rīkotājdirektors Kristians Būrtje.

„Kaspersky turpina būt uzticams sabiedrotais sadarbības partneru kopienai, un mēs saprotam, ka ikviena pārvaldīto pakalpojumu sniedzēja galvenā prasība ir ērta sadarbība. Pārvaldīto pakalpojumu sniedzēju sadarbības programmas nesenais atjauninājums ir daļa no plašāka uzlabojumu plāna, kas ir orientēts uz pašreizējiem un jauniem sadarbības partneriem, to peļņu, uzņēmējdarbības vajadzībām un piekļuvi rīkiem un drošības risinājumiem,” komentē Andis Šteinmanis, Kaspersky vadītājs Baltijā

Kaspersky kiberdrošības risinājumu klāsts ietver dažādus izstrādājumus, kas ir paredzēti pārvaldīto pakalpojumu sniedzējiem, tostarp galiekārtu aizsardzību, mākoņpakalpojumus un mākoņvides. Kaspersky statistika liecina, ka mākonī izvietotas drošības popularitāte aug un pašlaik veido piektdaļu pirkumu no tā pārvaldīto pakalpojumu sniedzēju piedāvājuma. Izmantojot Kaspersky Endpoint Security Cloud, sadarbības partneri var sniegt kiberdrošības atbalstu maziem un vidējiem uzņēmumiem ar viegli izvēršanu mākoņaizsardzību, ko var pārvaldīt no tīmekļa konsoles bez nepieciešamības veikt papildu ieguldījumus aparatūrā.

Uzziniet vairāk par Kaspersky sadarbības programmu ar pārvaldīto pakalpojumu sniedzējiem šajā vietnē. Atjauninātais reģistrācijas process ir pieejams jaunajā partneru portālā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment