Kā iztīrīt grīdas 5 minūtēs bez švīkām: viss ir atkarīgs no viena trika

Uzzini, ar ko sākt grīdas tīrīšanu mājoklī un kā to darīt pareizi.

Vai jums tas patīk, vai nē, bet grīdu tīrīšana ir nepieciešams darbs, lai jūsu mājoklis spīdētu spožs. Taču, ja jūs domājat, ka jums ir pārbaudīta metode, kā tīrīt grīdas, iespējams, jums vajadzētu padomāt vēlreiz. Eksperts stāsta, kā pareizi tīrīt grīdas, lai iegūtu perfekti tīru virsmu.

Dažas saimnieces labprāt tīra grīdas ar tīru ūdeni, nepievienojot nekādu “ķīmiju”, citas izvēlas vēl ieliet noteiktus līdzekļus, lai dezinficētu grīdas virsmu un radītu telpā patīkamu aromātu.

Dalāmies ar padomu, ar ko tīrīt grīdas, – iesakām izmantot labu mazgāšanas līdzekli, kas vienlaikus pilda divus uzdevumus – piešķir krāšņu smaržu un labi notīra grīdu:

2 ēdamkarotes balinātāja;

1 ēdamkarote etiķa;

2-3 ēdamkarote grīdas tīrīšanas līdzekļa.

Šis sastāvdaļu daudzums derēs 5 litru spainim. Balinātājs eleganti dezinficē grīdu, taču ir svarīgi nepārspīlēt, citādi specifiskā smarža nebūs izgarojama ļoti ilgi. Etiķis ir nepieciešams, lai “iznīcinātu” baktērijas un piešķirtu grīdai spīdumu, bet grīdas tīrīšanas līdzeklis ir drīzāk patīkams bonuss papildu tīrībai un aromātam.

Lasi vēl: 5 labākās zvaigžņu zīmes, kas dzimušas, lai ķertu veiksmi aiz astes!

Kāds ir labākais veids, kā tīrīt grīdu – interesants triks

Profesionāls tīrīšanas speciālists teica, ka daudzi cilvēki savas grīdas tīra nepareizi – paliek daudz netīrumu, pat ja tīrīšanai ir veltīts “pienācīgs” laiks. Uzkopšanas eksperts saka, ka tas viss ir saistīts ar nepareizu slotu. Pēc viņas teiktā, izpratne par to, kā slaucīt grīdas, lai tās būtu tīras, rodas tad, kad tiek izmantots efektīvs “rīks”.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Sliktākā izvēle ir slota ar sūkli. Tā izkliedē netīrumus pa dzīvokli, to nav iespējams tīri izmazgāt, tāpēc diez vai jūs sasniegsiet labu rezultātu – pēc tīrīšanas joprojām būs daudz netīrumu.

Lai nebūtu švīku, ir jāiegādājas slota ar mikrošķiedras drānu. Tikai tā var patiešām kvalitatīvi nomazgāt grīdu, turklāt – ir jāveic apļveida kustības, it kā ziepojot virsmu, nevis jābrauc ar slotu turp un atpakaļ. Pietiek vienu reizi nomazgāt grīdu, pēc tam rūpīgi noskalot drānu, nomainīt ūdeni un vēlreiz nomazgāt grīdu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment