Skolnieks autobusā apmaksāja braucienu sievietei ar bērnu un kļuva par miljonāru

Šis stāsts notika kā mazā Altajas pilsētiņā ar nosaukumu Kamen-na-Obi. Tas līdzinās pasakai, bet tam ir pavisam prozaisks sākums. Kā noskaidroja žurnālisti, lai stāsts varētu notikt, mūsu varonim ne tikai vajadzēja piedzimt, bet jau agrā vecumā kļūt par cilvēku ar lielo burtu.

13 gadus vecais Ivans dzīvo ne pārāk turīgā ģimenē. Pieticīgā ģimenes budžeta dēļ viņam nebija pieejams daudz kas no tā, kas bija viņa vienaudžiem. Bet tas viņu nepadarīja dusmīgu uz visu pasauli. Tieši pretēji, puisis auga labsirdīgs un atsaucīgs. Un debesis viņam par to atmaksāja.

Reiz Ivans brauca pārpildītā autobusā. Viņš pamanīja, kā vienā no pieturām salonā ar grūtībām iekāpa jauna sieviete ar mazuli. Vajadzēja apmaksāt braucienu, bet māte bērna dēļ nekādi nevarēja aizsniegt naudu. Brīvu vietu neviens nepiedāvāja, mazuli vajadzēja turēt rokās.

 Lasi arī: Veca tantiņa iedeva sauju ar monētām, lai samaksātu par braucienu autobusā. Vadītājs to nevarēja izturēt un izkāpa

Ivans pamanīja, ka vadītājs sāka kļūt pikts, skatoties spogulī uz potenciālo bezbiļetnieci. Un nedomājot, puika apmaksāja sievietes braucienu. Par to, ka viņu jau samaksāts, sieviete uzzināja tikai pēc tam, kad Ivans izkāpa.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas notika tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment