VIDEO: Slavenais psihoterapeits Rudzītis “salecas” ar Kiviču un, ētera laikā, pamet raidījumu

Viens no apspriestākajiem cilvēkiem Latvijas šovbiznesā, skandalozais mūziķis Andris Kivičs nesen nāca klajā ar jaunu interneta formāta raidījumu – tam dots nosaukums “No Bullshit Experience ar Andri Kiviču” un uz sarunu tiek aicināti dažādi sabiedrībā pazīstami cilvēki.

Šova otrajā raidījumā pagājušajā ceturtdienā viesojās spilgtais un pretrunīgi vērtētais psihoterapeits Viesturs Rudzītis. Saruna gan izvērtās pavisam citāda, nekā, domājams, bija iecerēts, jo šovmenis un viņa viesis raidījuma laikā sāka savstarpēji “lekties” un izteikt viens otram pārmetumus.

Aptuveni četrdesmitajā raidījuma minūtē, Andris pēkšņi atzinās, ka esot uz psihoterapeitu ļoti nikns, jo Rudzītis esot publiski veltījis viņam neglaimojošos izteicienus, tostarp apsaukājis par vārguli ar zemu intelektu. Pēc asas vārdu pārmaiņas psihoterapeits neilgi pēc ētera beigām pameta raidījumu, paziņojot, ka raidlaiks ir pārtērēts un viņš vairs nevēlas sarunu turpināt.

Lasi arī: “Pat nabagi neko tādu neēd”: Maksims Galkins parādīja, ar ko Alla Pugačova atvaļinājuma laikā baro bērnus

“Es īstenībā esmu šokā, ka jūs esat izteicies par mani, vadoties no faktiem, kurus esat ņēmis no baumu lapām dzeltenajā presē. Jo tā nav taisnība, ka es [savu sievu] Lieni būtu saticis naktsklubā kā sagurušu trīs bērnu māti un būtu pats tur ieklīdis. Tā nav taisnība!” aizvainojumu pauda Kivičs.

Mūziķis norādīja, ka pats nekad slavenajam psihoterapeitam neesot veltījis nevienu sliktu vārdu. “Pēc visām publikācijām par jums es nekad jūs neesmu nosaucis par vārguli, [kā to izdarījāt jūs, paužot viedokli par mani]. Es esmu ar normālu intelektu, man ir augstākā izglītība, esmu ļoti daudz lasījis un ceļojis pa pasauli. Es biju šokā!” atzina Kivičs.

 

Psihoterapeits nepalika atbildi parādā.

“Jūs neslēpjat savas privātās dzīves sīkumus. Jūs to publiskojat. Tad jums jārēķinās, ka pārpratumu būs simtreiz vairāk nekā sapratnes. Andri, mani arī šokēja jūsu stāsts. Par attiecībām, kuras jūs publicējat. Mani šokēja tas, ka šādā veidā var risināt problēmas, teiksim tā. Tas ir mans šoks, man ir tiesības uz manām emocionālajām reakcijām par to, kas notiek,” Rudzīša teikto citē kokteilis.lv

Lasi arī: Dziedošas japānis turpina pārsteigt – šoreiz viņš iedziedājis vienu no skaistākajiem Jumpravas hitiem

Noklausījies Viestura atbildi, Kivičs sacīja, ka Rudzītis taču ir strādājis Straupes narkoloģiskajā slimnīcā vairākus gadus un redzējis visu to “bezpreģelu”, bet tagad viņu nezin kāpēc šokē Kivičs, kurš, “nepārkāpjot likumu, 40 gadu vecumā vienkārši maina dzīvi un aiziet prom no laulības, kurā jau pusotru gadu nav intīmās tuvības un valda totāls atsalums”.

“Andri, ziniet, mans laiks [ēterā] jau sen ir beidzies. Tas ir mans viedoklis, tā ir atkarība – nespēja pateikt “nē”. Mēs sarunājām sarunu sākt pulksten trijos. Jūs pusstundu lasījāt savus pierakstus un es pacietīgi gaidīju. Tagad, kad man ir jādara citas lietas, jūs ielaužaties manā laikā. Kas notiek? Mēs sarunājām, ka mēs runāsim ne ilgāk kā stundu! Cik mēs runājam tagad? Plānojat savu un respektējiet citu cilvēku laiku,” paziņoja psihoterapeits un pameta ēteru.

Tiesa, ar to vēl viss nebeidzās. Kad raidījums iznāca un tika publiskots internetā, sociālajā vietnē Twitter kaislības nerima – Rudzītis un Kivičs turpināja savstarpēji plūkties ar komentāru starpniecību.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment