Dziedošas japānis turpina pārsteigt – šoreiz viņš iedziedājis vienu no skaistākajiem Jumpravas hitiem

 

Latviešu valodā dziedošais japāņu puisis Masaki Nakagava ir sagādājis saviem faniem jaunu patīkamu pārsteigumu – šoreiz unikālās balss īpašnieks iedziedājis kaverversiju vienam no populārākajiem latviešu mūzikas hitiem – grupas “Jumprava” dziesmai “Vēlreiz”.

“Šī ir pirmā reize, kad izpildu gabalu no īstas latviešu mūzikas klasikas – leģendārās grupas “Jumprava” dziesmu “Vēlreiz”. Man tik ļoti patīk šī dziesma un ceru, ka jums patiks mans izpildījums!” – jaunais dziedātājs raksta savā youtube.com kanālā.

Pie publicētā video vairāki interneta lietotāji pierakstījuši cildinošos vārdus par jauno skaņradi un uzslavējuši viņa drosmi dziedāt latviešu valodā.

Kāds komentētājs ar niku Valmierietis raksta: “Viņš [Masaki] iepriekšējā dzīvē ir bijis latvietis, jo savādāk nevaru izskaidrot tādu fanātismu pret Latviju”. Cits tīkla lietotājs paudis, ka Masaki esot piešķīris slavenajam hitam “jaunu elpu”.

Lasi arī: Baisi ko daudzbērnu māte izdarīja, lai tiktu uz Kirkorova koncertu

Jau vēstīts, ka Masaki, kurš izpilda dažādas populāras latviešu dziesmas un kuru iemīļojuši daudzi latvieši, nesen paziņojis, ka jau septembrī viesosies “savā mīļākajā valstī – Latvijā”.

Talantīgais puisis atzinis, ka viņam ļoti patīk mūsu valsts. Pirms vairākiem gadiem viņam bija iespēja dzīvot Rīgā septiņus mēnešus kā apmaiņas studentam – šajā laikā viņš paspēja iemācīties valodu, iepazīt latviešu kultūru un tradīcijas, un iemīļot latviešu nacionālo virtuvi.

Pēc atgriešanās Japānā viņš turpina mācīties un izkopt latviešu valodas prasmes, dziedot latviešu dziesmas, tostarp tautasdziesmas, ar kurām lepni dalās savā Youtube kanālā.

Lūk VIDEO:

Lasi arī: Kādu vitamīnu un minerālvielu deficīts cilvēkiem ir visbiežāk? Atklāsim gan simptomus, gan produktus, kurus uzņemt, lai to labotu

Lūk dziesmas orģināls:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment