Baisi ko daudzbērnu māte izdarīja, lai tiktu uz Kirkorova koncertu

Nabadzība sapņa dēļ: 10 bērnu māte nonāk lielos parādos, lai tiktu uz Kirkorova koncertu!

 

Aizbildnības iestādes ieinteresēja desmit bērnu māte no Novosibirskas, kura, domājams, paņēma kredītu, lai realizētu savu sapni – apmeklētu pop karaļa Filipa Kirkorova koncertu.

Divas vecākās sievietes meitas, kas ir jau pilngadīgas, vēlas viņai atņemt vecāku tiesības – viņu māte viena pati divistabu dzīvoklī audzina astoņus bērnus, bērni cieš no nepietiekama uztura.

 

Tavs elks

Izdevums “Komsomoļskaja Pravda” uzzināja par ģimenes nožēlojamo stāvokli.

Parāds par īres maksājumiem, neatmaksāti komunālo pakalpojumu rēķini, tostarp soda naudas maksājumiem par gāzi, siltumenerģiju un elektrību,” norāda tiesu izpildītāji.

Vecākā meita Nadežda izdevumam pastāstīja par daudziem kredītiem un mātes vēlmi tērēt naudu savām vajadzībām. “Viņa neprot rīkoties ar naudu. Viņai ir daudz kredītkaršu. Turklāt viņa tērē naudu sev”, stāsta Nadežda, kura vēlas atņemt mātei vecāku tiesības.

Lasi arī: Kādu vitamīnu un minerālvielu deficīts cilvēkiem ir visbiežāk? Atklāsim gan simptomus, gan produktus, kurus uzņemt, lai to labotu

“Es sniegšu piemēru: četrus gadus atpakaļ Novosibirskā bija atbraucis uzstāties Filips Kirkorovs. Mamma tad paņēma kredītu, lai aizietu uz viņa koncertu, kā arī, lai sagatavotu viņam dāvanu – torti. Es dzirdēju kā viņa par to lielās. Viņš ir viņas elks. Viņai ir izsalkuši bērni, bet viņa iet uz koncertiem un baro Filipu! Vai tas ir normāli?” – norāda sieviete.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko par to saka bērnu māte

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment