2016. gadā vīrs atstāja Darju vienu ar sešiem bērniem. Kā izveidojusies sievietes dzīve pēc 4 gadiem

Ikvienai sievietei šķiršanās vienmēr ir stresaina situācija, pat ja laulībā nav bijuši bērni. Un ko tad teikt par to sieviešu emocionālo stāvokli, kuras pēc šķiršanās paliek vienas pašas ar bērnu?

Īpaši smagi, kad sievietei ir daudz bērnu. Piemēram, 6. Tieši tik slikta situācija notikās ar Darju no Čeļabinskas, kuru viņas vīrs 2016. gadā atstāja pilnīgi vienu ar sešiem bērniem.

Lasi arī: Kādi izskatās skaistules Marijas un viņas vīra no Zambijas bērni

Nekas šajā ģimenē nevēstīja par nelaimi. Paziņām un apkārtējiem vispār likās, ka Darjai un Antonam ir ideāla ģimene – normāli ienākumi, sava māja un 6 bērni.

Jā, un arī pati Darja bija pārliecināta par savu vīru, jo savādāk bez pašas 4 bērniem neadoptētu vēl divus mazuļus no bērnu nama.

Tā viņi dzīvoja kopā 16 gadus – Darja, Antons, 4 savi un divi pieņemtie bērni. Darja nestrādāja, bet nodarbojās ar mājas lietām, turklāt, ņemot vērā, ka viņiem ir sava saimniecība, darbs vienmēr atradās.

Bērni palīdzēja mammai saimniekot, bet par ģimenes materiālo stāvokli atbildīgs bija Antons.

Ģimene nedzīvoja grezni, bet arī ne trūcīgi. Māja bija tīra, bērni vienmēr akurāti un skaisti apģērbti.

Viss negaidīti izmainījās 2016. gadā – Antons pēkšņi paziņoja Darjai, ka pēc 16 gadu laulības iesniedz šķiršanos. Iemesls – nogurums, viņš vēlas normālu, mierīgu dzīvi, bez rūpēm un bērniem. Darja intervijās avīzēm pēc tam atzinās, ka viņai pēc šiem “jaunumiem” burtiski zeme zem kājām pazuda! Kā viņa viena tiks galā ar 6 bērniem!? No kurienes ņemt naudu?!

Darjai tobrīd bija jau tuvu pie 40, precīzāk sakot, 37 gadi, sieviete nekad oficiāli nestrādāja – visu savu dzīvi viņa bija veltījusi bērniem, vīram un mājai. Jā, un kur viņa ies, kam viņa varētu būt vajadzīga kā darbiniece?

Bet ļoti ātri Darja nonāca pie atziņas, ka saviem 6 bērniem viņa ir vienīgā, tagad tikai viņa var par viņiem parūpēties un viņus aizsargāt.

Sākumā bija sarežģīti, bet sieviete pamazām sāka tikt uz priekšu. Vispirms viņa nedaudz piestrādāja par pārdevēju, bet pēc tam atcerējās par savu mīļoto hobiju, kuru aktīvi praktizēja vēl pirms laulībām – adīšanu.

Kopš tā brīža sievietei sākās grūtas dienas – dienas laikā viņa bija aizņemta ar bērniem, māju, dārzu un saviem mājdzīvniekiem (vistām un cūkām), un naktī sāka aktīvi adīt pārdošanai paredzētas bērnu un pieaugušo mantas.

Miegam katru dienu atlika maksimums 3-4 stundas.

Vairāk vai mazāk iekrājusi labu summu no pārdošanas un ieguvusi pastāvīgus klientus, sieviete aizdegās ar vēl vienu ideju – atvērt adīšanas kursus visu vecumu cilvēkiem.

Sacīts – darīts! Lietas attīstījās tik labi, ka pie Darjas uz adīšanas kursiem brauca cilvēki no citiem ciematiem.

Tagad, pēc 4 gadiem, Darja pati brīnās, kā viņa spēja izrāpties no tās “bedres”, kurā atradās uzreiz pēc šķiršanās no vīra.

Jo sieviete baidījās, ka viņai nekas nesanāks. Visvairāk Darja baidījās, ka, zinot par viņas slikto finansiālo stāvokli, kāds ziņos aizbildnības iestādēm un bērni viņai tiks atņemti.

Bet tagad, 4 gadu pēc šķiršanās, sievietei viss ir brīnišķīgi – šobrīd viņa ir īsta biznesa lēdija, viņai ir savas neliels uzņēmums, kurā tiek pārdotas viņas radītās adītās lietas. Tāpat uz adīšanas kursiem cilvēku joprojām ir vairāk nekā vietu!

Lasi arī: Jūs gultā laižat kaķi? Iesakām izlasīt šo rakstu un uzzināt ko tādu, ko iepriekš nezinājāt

Par bijušo vīru – nodevēju Darja pat neatceras. Bet arī nesteidzas uzsākt jaunas attiecības – saskaņā ar sievietes vārdiem, šobrīd viņai galvenais ir bērni un viņu mācības.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment