Modele un influencere Diāna Kubasova aicina visus “bēgt” no Latvijas

Latvijā pazīstamā modele un influencere Diāna Kubasova jau ilgāku laiku uzturas atpūtas paradīzē – Bali salā Indonēzijā. 

Viņa sociālā tīkla Instagram profilā jau ilgāku laiku aprakstījusi kā nokļuva šajā eksotiskajā paradīzē, un sīkāk izstāsta detaļas saviem sekotājiem. Viņa arī sniedz padomus, kā tur nokļūt citiem Latvijas iedzīvotājiem, un vienu no saviem ierkastiem tā arī iesāk – ar vārdu – BĒGAM?

Diāna arī neslēpj, ka no sekotājiem sānēmusi ĻOTI daudz jautājumu par Balo un detaļām, kā nokļūt šajā paradīzē šajā laikā. Tas nozīmē, ka interese ir liela… Tāpat modele regulāri lutina savus sekotājus ar skaistām bildēm no saviem piedzīvojumiem Bali.

Avots: Instagram @dianakubasova

Lasi arī: Atradām daudzus gadus pamestu māju un bijām pārsteigti cik labi tā saglabājusies – ej iekšā un dzīvo (+ FOTO)

 

Lūk Diānas ieraksts par detaļām:

❓BĒGAM❓

Kopš tika paziņots par otro “lockdown” Latvijā, saņēmu tik daudz ziņas no Jums par to, kā tad nokļūt uz Bali un kāda situācija ir tur. Atbildēšu vēlreiz uz visiem jautājumiem, jo savādāk mans ‘direct’ jau ir pārāk karsts 🔥

📄 Kā jau vairākas reizes esmu stāstījusi, uz Bali var aizbraukt, bet nepieciešama vīza. To izgatavo aptuveni 2-10 dienās (no termiņa būs atkarīga tās cena). Vīzu izgatavo online un Tev aģentūrai jānosūta tikai pase un apmaksa. Ja nepieciešami kontakti labai, uzticamai aģentūrai – raksi DM, nosūtīšu. ✅

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment