Modele un influencere Diāna Kubasova aicina visus “bēgt” no Latvijas


✈️ Iespēja, ka vīzu Tev neiedos, principā nepastāv, tāpēc uzreiz vari arī pirkt biļetes. Principā ir divi vairanti kā lidot – ar Qatar Airways vai Garuda Indonesia. Mammai pirku biļeti ar Garuda caur Amsterdamu. Bija ērts un ātrs pārlidojums, aviokompānija tīri neko. Qatar kā aviolīnija ir labāka, bet ilgāks ceļs.

🏠 Mājvietu meklē caur Airbnb un Booking. Ja meklē ko uz ilgāku laiku (min 1 mēnesi), tad ir FB lapas un Telegram grupas- Rent in Bali, Bali villa Rent utt. Šobrīd īres cenas ir uz pusi zemākas kā pagaišgad šajā pašā laikā.

🧘‍♀️ Ja seko man jau kādu laiku, tad zini, ka visu šo “juku laiku” tur situācija ir bijusi diezgan mierīga. Atvērtas ir visas apskates vietas, restorāni, viesnīcas un nu jau arī naktsklubi.
Noteikti jau nav tā ka tur vispār neslimo, bet situācija ir diezgan stabila. 😷 No marta jau tur ir jāstaigā maskās, jādezinfizē rokas un mēra t’ pilnīgi pie katras ieejas veikalā, restorānā.
Bet tas jau viss šķiet pilnīgi par normu, šķiet pat dīvaini, ka Latvijā tas tikai nesen ieviests. Pie tam, cik zinu, obligāta roku dezinficēšana un t’ mērīšana te nav pārāk izplatīta, vai varbūt kļūdos❓

Lai jaukas, sirsnīgas brīvdienas! ❤️
Un ja izlem doties uzlabot imunitāti saulītē – ātru un vieglu ceļu! ☀️ ✈️

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment