Meita grib izklaidēties, bet man nākas auklēties ar mazbērniem. Esmu nogurusi no tā!

Man nesen palika 60 gadi. Ir mazbērni, ar kuriem es negribu auklēties. Tieši šī iemesla dēļ man un manai meitai bija nopietns strīds.

Viņa ir ļoti neapmierināta ar to. Mana dzīve nebija viegla, es sevi visu veltīju ģimenei. Un tagad manam vīram ir veselības problēmas un viņu vajag pieskatīt visu diennakti, kas paņem daudz spēka.

Man ir divi mazbērni. Mana meita visu laiku sūdzas, ka viņai ir grūti, bet es kaut kā izaudzināju savus bērnus bez vecvecāku palīdzības.

LASI VĒL: 3. aprīlī man vajadzēja būt kāzām, bet mans līgavainis tās pa kluso atcēla, man par to nepasakot

Mani vecāki dzīvoja citā pilsētā, un mans vīrs ļoti smagi strādāja. Pēc profesijas viņš ir militārpersona, tāpēc mums bieži nācās pārcelties, man pat nebija laika iegūt draugus. Es pilnībā nodevos bērnu audzināšanai, nedomājot par sevi. Es arī biju nogurusi, bet nesūdzējos.

Manai meitai jau ir 34 gadi, viņa nestrādā. Iepriekš, kad viņai vajadzēja doties ciemos vai kādās darīšanās, es vienmēr paliku pie viņas bērniem.

Tomēr pēdējā laikā mana laipnība tiek izmantota ļaunprātīgi – es pavadu vairāk laika ar saviem mazbērniem nekā viņu vecāki.

Kad viņi brauc atpūsties, viņi atstāj puišus man, jo viņi domā, ka nevar normāli atpūsties kopā ar bērniem.

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment