Pēc astoņu mēnešu klusēšanas Dmitrijs Nagijevs atkal ir parādījies ar jaunu vēstījumu

Slavenais krievu šovmenis Dmitrijs Nagijevs ir viens no māksliniekiem, kurš šobrīd savā dzimtenē piedzīvo “atcelšanu”, kas nozīmē, ka viņš vairs neparādās Kremļa propagandas medijos. Pēc daudzu mēnešu klusēšanas Nagijevs Instagram publicējis jaunu video.

 

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā 55 gadus vecais šovmenis reti ir parādījies sociālajos medijos vai Maskavas šovbiznesa sabiedrībā. Lai gan kara sākumā klīda runas, ka Nagijevs ir pametis valsti, viņš paziņoja, ka nekur netaisās aizbraukt.

 

Savā jaunākajā video vēstījumā šovmenis novēl visiem laimīgu jauno gadu un saka: “Kā gribas vienkārši vēl padzīvot un pastrādāt. Žēl, ka laiks neatgriezeniski iztek. Es jūs mīlu, esiet laimīgi,” viņš saka ziemas pastaigas laikā.

Uz šo video reaģēja arī Krievijas mediji, uzsverot, ka Nagijevs izskatās slikti – neskuvies, nožēlojamā džemperī un viņam ir problēmas ar atkarību izraisošām vielām. Tikmēr Nagijeva sekotāji viņu uzmundrina un norāda, ka TV ekrānos viņš ļoti pietrūkst.

 

Nagijevs kopš pavasara zaudējis darbu Krievijas pirmajā kanālā. Viņš vairs nevada muzikālo šovu “Balss”, un pirmo reizi pēc daudziem gadiem nebūs redzams arī televīzijas Vecgada šovā. Iepriekš viņš tās bieži vadīja kopā ar komiķi Ivanu Urgantu, bet šogad viņu vietā tautu priecēs Larisa Guzejeva, Valdis Pelšs un citi Kremļa režīmam lojāli šovbiznesa pārstāvji.

LASI VĒL: 3. aprīlī man vajadzēja būt kāzām, bet mans līgavainis tās pa kluso atcēla, man par to nepasakot

Nagijevs nav tieši nosodījis Krievijas uzsākto karu, taču savas domas paudis netiešā veidā. “Varbūt pietiks,” viņš 6. aprīlī rakstīja Instagram. Vislielāko ažiotāžu izraisīja 12. marta video, kurā Nagijevs redzams skūtam galvu Borisa Grebenščikova ikoniskās dziesmas “Poezd v ogņe” (“Vilciens ugunī”) pavadībā.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Дмитрий Нагиев (@nagiev.universal)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment