Negaidīti, draugs atklāj, kā Zelenskis pēdējā gada laikā pārvērtās

Volodimirs Zelenskis ir Ukrainas pašreizējais prezidents, kurš tika ievēlēts 2019. gadā. Iepriekš viņš bija populārs komēdiju aktieris un ražotājs, kurš kļuva slavens ar savu TV šovu “Dienas kārtība”, kurā parodēja Ukrainas politisko dzīvi un ierēdņus.

Zelenskis ir kļuvis par pirmo Ukrainas prezidentu, kurš nav bijis politiskā amatā, un viņš uzskata sevi par kandidātu, kas ienesīs jaunas paaudzes skatu punktu politikā.

Viņš ir apsolījis modernizēt valsts pārvaldi un izbeigt korupciju Ukrainā, kas ir bijusi valsts galvenā problēma jau daudzus gadus.

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ir stāvoklī, kad viņš ir spiests risināt sarežģītus jautājumus attiecībā uz Ukrainas konfliktu ar Krieviju un Donbasu. Konflikts, kas sākās 2014. gadā, kad Krievija anektēja

Krimu un atbalstīja prorušu separatistus Donbasā, joprojām turpinās un ir izraisījis simtiem tūkstošu cilvēku bojāeju un izraisa humanitāru krīzi.

Zelenskis, kas ievēlēts par prezidentu 2019. gadā, ieguva spēcīgu mandātu, apsolot risināt konfliktu ar Krieviju un atjaunot mieru Ukrainā.

Viņš ir izvirzījis vairākas iniciatīvas, tostarp piedāvājot valodu un kultūras autonomiju Austrumukrainas reģioniem un mēģinot panākt tiešu sarunu ceļu ar Krieviju.

Tomēr konflikts joprojām turpinās, un Zelenskis saskaras ar spiedienu no dažādiem politiskajiem spēkiem, lai risinātu situāciju Ukrainā.

Lasi arī: Augļu koki bez laputīm un skudrām: labākais slazds uz visu vasaru, kas nekaitēs kokam

Viņa lēmumi un rīcība tieši ietekmē Ukrainas iekšpolitiku, kā arī valsts attiecības ar Krieviju un citiem starptautiskiem partneriem.

Pēdējo gadu laikā Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ir pieredzējis ievērojamu pārvērtību.

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ir radikāli mainījies, pastāsta viņa labākais draugs Jevgēnijs Koševojs. Viņš saka, ka Zelenskis vairs nav tas pats cilvēks …

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment