Šodien atklāšu, kā jums pagatavot oriģinālu karbonādi ar sieru, aromātisku un pikantu pildījumu. Šī būs lieliska recepte tiem, kuri vēlas vasaras šašliku sezonā izmēģināt ko jaunu.
Karbonāde it tradicionāls latviešu ēdiens, tomēr šajā receptē tam ir vairākas “odziņas”, ka to padarīs īpašāku. Karbonāde izgatavojas no maltas vai klapētas gaļas, ir garšīgs un veselīgs ēdiens, jo tajā ir vairāki būtiski elementi, kas ir derīgi mūsu ķermenim.
Piemēram, gaļa satur daudz proteīnu, kas ir būtisks mūsu muskuļu, kaulu, ādas un matu audu veidošanai un uzturēšanai. Tāpat gaļa ir arī labvēlīga dzelzs avots, kas ir nepieciešams, lai mūsu ķermenim būtu pietiekami daudz sarkano asins šūnu, kas nes skābekli uz mūsu ķermeņa dažādām daļām.
Ja karbonāde tiek pagatavota pareizi, tā var būt arī samērā veselīgs ēdiens. Piemēram, ja izmanto zemu tauku saturu saturošu gaļu, pagatavo uz grillēta veidā un pievieno lielu daudzumu dārzeņu, karbonāde var būt arī samērā zema kaloriju uztura izvēle.
Turklāt, karbonādi var pasniegt dažādos veidos, kas palīdz sajūtot jaunu garšas pieredzi. To var pagatavot kā krokets, burgi, kotletes, un pat salātā. Šī dažādība palīdzēs izbaudīt karbonādi no dažādām gaumes pusēm.
Šie iemesli kopā liek spriest, ka karbonāde ir garšīgs un veselīgs ēdiens, ko var baudīt, vienmērīgi saglabājot ķermeņa veselību, privātību un zinot dažādas gatavošanas iespējas, kas palīdzēs izmantot visus tā priekšrocības.
Dažādosim ēdienkarti ar jauna un oriģināla ēdiena pagatavošanu. Siera karbonāžu pagatavošana neprasīs ilgu laiku, turklāt ēdiens ir ļoti sātīgs un kalorijām bagāts. Vislabāk, ja tas būs pamatēdiens.
Sastāvdaļas
3 gaļas gabali
1 sīpols
2 vārīti kartupeļi
tomāts
4 ēdamkarotes krējuma vai majonēzes
Lasi arī: Kāpēc es vairāk nepalīdzu izņemt no bankomātu naudu cilvēkiem, kuri it kā nezina kā to izdarīt
100g siera
2 tējkarotes sinepju
sāls
pipati
zaļumi
garšvielas
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā 31. oktobra vakarā noteikti jādedzina sveces: senlatviešu rituāls, kas piesaista veiksmi un sniedz aizsardzību
- 7 seni tautu ticējumi, ko nedrīkst darīt Helovīna dienā, lai neveiksmes neienāk jūsu mājās un ģimenē
- Vai tiešām drīkst laist suni gultā: ko par to saka speciālisti un saimnieki
- ”Kāpēc jums virtuvē ir muzejs?” Mans franču draugs samulsa par lietām, kas Latvijā ir gandrīz katrā mājā
- Sēņu krēmzupa “no restorāna”: recepte no mana drauga, kas ir šefpavārs
- Mans kavalieris (51) no Siguldas jau otrajā randiņā deva mājienu par kopdzīvi — tikai pēc mēneša sapratu, kāpēc viņš tā steidzās

 
        





