Siltums pakāpeniski arvien pieņemas. Daudzi cilvēki ar nepacietību gaida, kad viņi varēs doties atpūsties pie dabas, lai kaut nedaudz novērstos no problēmām un rūpēm, pasēdētu labā kompānijā un uzceptu gaļu.
Šodien pastāstīsim, kā patiesībā vajag gatavot īstu armēņu šašliku, lai ēdiens būtu nevis šāds tāds, bet ļoti sulīgs, aromātisks un garšīgs. Ir daudzas nianses, kuras jāņem vērā, jo pretējā gadījumā šašliks nesanāks ideāls.
VIDEO:
Lasi arī: Vienkārši pagatavojama sēņu uzkoda, kas lieliski aizstās gaļu
Armēņu šašliks
Sastāvdaļas:
5 kg cūkgaļas kakla karbonāde
4 sīpoli
150 ml ūdens
Nedaudz maltu melno piparu
Sāls, paprika, citrons, baziliks pēc garšas
Tevi arī varētu interesēt
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- Viesmīle pamanīja gredzenu uz miljonāra rokas un teica: “Manai mātei ir tieši tāds pats”, bet vīrieša atbilde visu mainīja
- Atstāj vienu vienkāršu sastāvdaļu automašīnā uz nakti, lai atbrīvotos no kondensāta un aizsvīdušiem logiem
- Kā sterilizēt burkas 20 sekundēs bez verdoša ūdens vai cepeškrāsns: dalos ar neparastu metodi
- Siļķes smēriņš, kas pazudīs no galda pāris minūšu laikā: izskatās dārgs, bet maksā nieka centus
- Kāpēc nevajadzētu valkāt kāda cita drēbes – mūsu senči ticēja, ka pat to izmazgāšana nelīdzēs
- Gardais uzkodu “Napoleons” ar trim pildījumiem, kas vienmēr izceļas uz svētku galda un garšo visiem







