Sliktas ziņas Allas Pugačovas dzīvē

 

Saskaņā ar postimees.ee sniegtajiem ziņojumiem, ir minēts, ka slavenajai dziedātājai Allai Pugačovai ir diagnosticēts strauji progresējošs diabēts. Šī slimība rada ievērojamus hormonālos un vielmaiņas traucējumus, kas ietekmē viņas veselību un labsajūtu.

 

Kā ziņots, slavenajai dziedātājai Allai Pugačovai ir bijusi saskare ar asinsvadu aterosklerozi, kas izraisījusi koronāro sirds slimību. Lai mazinātu šo stāvokli, Pugačova ir bijusi spiesta veikt vairākas operācijas, lai paplašinātu koronāros asinsvadus.

 

Pirmā operācija tika veikta, lai uzlabotu asinsvadu stāvokli, un pēc gada bija nepieciešama atkārtota operācija. Vēlāk, 2010. gadā, viņa vērsās pie Izraēlas klīnikas, kur viņai tika veikta papildu operācija, lai paplašinātu asinsvadus.

Lasi vēl: Ņemu 4 olas un 2 gurķus. Šādus salātus gatavošu visu vasaru: ātra recepte no vieglām sastāvdaļām

2010. gadā dziedātāja Alla Pugačova arī atzina, ka cieš no diabēta. Paaugstinātais cukura līmenis asinīs izraisīja vairākus hormonālos un vielmaiņas traucējumus.

 

 

“Pirms vairākiem gadiem es devos uz konsultāciju Maskavas klīnikā, cerot uzlabot sejas ovālu, taču man tika atteikts. Ārsti skaidroja, ka, ņemot vērā manas sirds problēmas un faktu, ka es smēķēju, viņi nevēlas riskēt. Turklāt man ir arī diabēts. Tāpēc man būs jānoveco skaisti bez plastiskajām operācijām,” izteicās minētā persona.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment