Ābolu pīrāgs. Vieglāk nekā Šarlote. Mīklas iejaukšana aizņem vien 6 minūtes + cepšanas laiks

Kad gatavoju šo pīrāgu, visā mājā valda īpašs aromāts, ko nevar sajaukt ne ar ko citu. Atmosfēra ir tāda, ka to vienkārši nevar izteikt vārdos. Mūsu māja kļūst tik mājīga un silta…

Sastāvdaļas ābolu pīrāga pagatavošanai:

· 1 ola (var 2,3);

· 1 glāze cukura (200 g);

· 1 glāze piena (250 ml);

· 3 ēd.k. augu eļļa;

· 2 glāzes miltu (parasti 320 g);

· 1 paciņa cepamā pulvera 10 g (2 tējk.);

· 1 paciņa vaniļas cukura (8 g)
. Šķipsniņa sāls

(2-3 āboli)

Mūsdienās ābolu pīrāga gatavošana nemaz nav problēma, un pat saskaņā ar manis piedāvāto recepti:

· nav jāgaida āboli no ražas līdz ražas novākšanai – lielveikalā tos var iegādāties jebkurā gadalaikā;

· Mūsu veikalos ir dažādu šķirņu āboli;

· un, ja mājās pa rokai ir burvju krāsns, tad to vari cept, kaut vai katru nedēļu vai katru dienu!

 

https://abiem.baltic-course.com/10-pazimes-kas-liecina-ka-jusu-partneris-nekad-jus-nepiekraps-atzitu-terapeitu-viedokli/96055

Recepte ir tik vienkārša, ka sagādās prieku mājsaimniecēm un iepriecinās pat iesācēju pavārus ar patīkamu rezultātu:

1. Sajauc pienu ar cukuru.

2. Piena maisījumam pievieno cepamo pulveri.

3. Pievienojiet vanilīnu.

4. Sakuļ vistas olas un ielej piena maisījumā.

5. Samaisiet maisījumu ar slotiņu.

Kāda ir jūsu iecienītākā ābolu šķirne un kāpēc?

6. Pievienojiet daļu augu eļļas.

7. Masu izmaisa.

8. Pievienojiet miltus.

Iesaku visiem vispirms izsijāt miltus pirms pievienošanas mīklai. Kūka būs vēl krāšņāka un maigāka. Gatavajai mīklai jābūt gaisīgai un apjomīgai. Tas var izrādīties šķidrs vai varbūt vidēji biezs. Tas viss ir atkarīgs no miltu kvalitātes.

Lasi vēl: Zelta pavasara laiks: 2024. gadā četras zodiaka zīmes sagaida finansiāli panākumi

Lasi vēl: Kāpēc no rīta nedrīkst atstāt gultu nesaklātu. Senču ticējumi, kas patiešām strādā!

9. Āboli jānomizo un jāizņem serdes, izņemot sēklas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment