Bez sautēšanas: garšīgi kāposti cepšanai paredzētajā “maisiņā”

Baltos kāpostus var ne tikai cept vai sautēt. Garšīgi, sulīgi un aromātiski – tie labi pagatavosies “maisiņā”, kas paredzēts cepšanai cepeškrāsnī.

Viss, kas jums jādara, ir sagriež kāpostus un dārzeņus un visas sastāvdaļas jāievieto šajā “maisiņā”.

Sastāvdaļas:

Kāposti – 800 g

Sīpoli – 2

Pipari – 1

Burkāni – 2

Sēnes – 300 g

Eļļa – 50 ml + cepšanai

Sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

Sasmalcinātiem kāpostiem pievieno ēdamkaroti sāls. Dažas minūtes ar rokām saberziet kāpostus, lai no tiem izdalās sula.

Lasi vēl: Neiedomājieties par izmešanu: kā izmantot tomātu stādu lakstus mēslošanai un aizsardzībai pret laputīm

Pievieno kāpostiem sasmalcinātus sīpolus, burkānus, papriku un eļļu un labi samaisa. Ielieciet dārzeņus cepšanas maisiņā un pievienojiet ceptās sēnes.

Sasieniet cepšanai paredzēto “maisiņu” un ar adatas palīdzību izveidojiet tajā dažus caurumus. Gatavojiet kāpostus ar dārzeņiem 40 minūtes līdz 180 grādiem pēc Celsija uzkarsētā cepeškrāsnī.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment