Absurds! Kādēļ cietumnieks 6 dienās saņēma $750 tūkstošus?!

 

Rodnijs Kotons ir 50 gadus vecs vīrietis, kurš no visa sava mūža cietumā ir pavadījis 39 gadus. Viens no sodiem, kādēļ viņš atrodas cietumā ir slepkavība 1989. gadā.

Cietumnieka nedienas sākās, kad viņam tika izrakstītas antipsihotiskais līdzeklis, Risperdal, lai ārstētu viņa mentālos traucējumus. Tad atklājās, ka viņa īpašumā nelegāli atrodas 68 Vicodin un 100 Xanax tabletes. 

Lietojot dažāda veida medikamentus vienlaikus, ārstējot sirds slimības, astmu, diabētu un citas kaites, rodas citi blakusefekti. Viņam radās sāpīga un ilgstoša erekcija.

“Tas vienkārši negāja uz leju! Es nevarēju uzvilkt džinsus un normāli pastaigāt,” sašutumā stāsta cietumnieks.

Par spīti tam, ka viņš devās pie cietuma ārstiem lūdzās un vaidēja par sāpēm, ārsti pateica, ka tas nav nekas ārkārtējs. Viņam nācās gaidīt un ciest visas garās Neatkarības dienas svinības. Tad viņš beidzot apmeklēja trešo cietuma ārstu, kurš viņu nosūtīja uz operāciju un tajā ievietoja katetru.

Pēc operācijas viņu aizsūtīja prom, sakot, ka šuves pašas izkritīs un pazudīs. Tā vietā, šuves ieauga. Ārstam tās nācās izņemt, bet viņš neizmantoja nekādu anestēziju, kas visu procesu padarīja vēl neciešamāku.

Sākotnēji, tiesā Rodnij pieprasīja 10 miljonus dolāru, bet valsts spēja vienoties par 750 tūkstošiem dolāru. Tomēr Rodnijs atzīst, ka viņš, ne mirkli nedomājot, atdotu visu naudu, ja viņi spētu atgriezt atpakaļ viņa “vīrišķību”. Rodnija loceklis vairs nespēj pienācīgi funkcionēt, kā reproduktīvs loceklis.

Avots: nydailynews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">haralds</cite>

    zinko. slepkavība 1989. gadā ir nevis viens no sodiem, kādēļ viņš atrodas cietumā, bet viens no noziegumiem, kuru dēļ viņš atrodas cietumā!

Leave a Comment