Āgenskalna tirgū 30.oktobrī notiks vintage atradumu andele un ķirbju ražas svētki

Nāc uz Āgenskalna tirgu 30.oktobrī no 11:00 līdz 16:00 daudziem lieliskiem vintage atradumiem! Laiks sākt rudens apģērbu iepirkšanos!

Jūs varat atrast siltus džemperus, biezākas jakas, šalles un daudz retāku un ekskluzīvu priekšmetu. Sagaidīsim auksto sezonu ar stilu! Ikviens varēs iegādāties jaunus apģērbus un citus interesantus priekšmetus no Latvijas dizaineriem.

Papildus tam, ka tirdziņā tiks svinēti Ķirbju novākšanas svētki, pirmajā un otrajā stāvā notiks ķirbju tirdzniecība, kafejnīcas piedāvās gardus ķirbju ēdienus, notiks radošās darbnīcas ar apkaimes ģimenēm.

Tirgus paviljona otrajā stāvā būs rudens apģērbu, neparastu aksesuāru, piespraudes, grāmatu, keramikas izlase.

Tiksimies ar blogeri un satura veidotāju ar vintage modes zīmolu “Good Grooves Shop” Aneti Ozoliņu, ilustratori Karlīnu Annu ar krāsainiem plakātiem un ukraiņu mākslinieci Ludmilu Natsvlišvili ar gleznām un skicēm.

Ar interesantiem aksesuāriem gādās Brazīlijas juvelierizstrādājumu zīmols “Raja Style”, savukārt ar rokām darinātas sudraba rotaslietas var atrast “MUN design”.

Ķirbju novākšanas svētkos tirgotāji tirdziņā pārdos visu izmēru ķirbjus. Vārīsim ķirbju krēmzupu un cepsim pankūkas! Var iegādāties ķirbju ievārījumu, marinētus ķirbjus burciņās, nogaršot ķirbju marmelādi un dzert karstu Pumpkin Spice Latte. Būs ķirbju svēršanas sacensības un iespēja izgrebt ķirbi kopā ar vietējām ģimenēm un bērniem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment