Aizkustinošs stāsts par dēlu, kas 91 gadu vecajai mātei liek justies atkal vajadzīgai

1art-4

Kad  viņa vairs nespēja par sevi parūpēties, dēls nolēma kļūt par viņas aprūpētāju, un viņš savai 91 gadu vecajai mātei deva iespēju atkal būt produktīvai.

 

Mūsdienās ļoti daudzi vecāka gada gājuma cilvēki, pensionāri ir ļoti vientuļi, un reti kuriem bērniem ir tik daudz laika, ko atvēlēt savu vecāku aprūpei, un vieglāk taču ir ievietot veco cilvēku pansionātā, kur viņam apkārt būs citi cilvēki un viss nodrošināts, vai, piemēram, apzemēs ļoti populāri ir nolīgt aprūpētāju, kas pagatavo ēst, satīra māju, parunājās ar šo veco cilvēku, tāpēc, ka viņa bērni nespēj būt klāt. Taču šis vīrietis ir viens no retajiem, kas nolēmis kļūt par savas mātes aprūpētāju, pēc tam, kad māte vairs nav spējusi pati par sevi parūpēties. Negaidīti tas viss ir izvērties burvīgā mākslas darbā un vecā sieviete atkal ir jutusies produktīva un bezgala laimīga.

Viņas dēls Tonijs Lučiani ir kanādiešu-itāļu mākslinieks, kurš savu māti ir iekļāvis kādā no saviem mākslas darbiem, un šīs fotogrāfijas ir aizkustinājušas ļoti daudzus.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk un apskatītu brīnišķigās fotogrāfijas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment