Aizkustinoši! Kā meitene atrada savu sen neredzēto tēvu?

22 gadus vecā Annija Braienta pieteicās Go Fund Me mājaslapā, lai viņas, bez pajumtes palikušajam tēvam, Rejam Braientam tiktu atrasta dzīvesvieta vēl pirms Ziemassvētkiem.

59 gadus vecais Rejs atzinis, ka kopš runājis ar Anniju, viņš visu laiku lej prieka asaras.

“Esmu ļoti emocionāls,” viņš pastāstīja. “Es viņu atceros kā mazu meitenīti, bet tagad viņa ir pieaugusi sieviete, kurai ir sava ģimene – tas ir neticami.”

Arī Annija atzinusi, ka saruna ar tēvu bijusi ļoti emocionāla.

bez2

Viņa pastāstīja: “Mums bija lieliska saruna un mūsu atkal satikšanās bija emocijām pārbagāta, viņš teica, ka viņam manis pietrūcis.”

“Emocijas bija nepārvaramas un pārsteidzošas – bija daudz kas jāaptver.”

Abi vēlas satikties biežāk, tiklīdz Rejam būs iespēja atrast dzīvesvietu.

Rejs ir nonācis sociālo mēdiju redzeslokā un ar cilvēku atbalstu, šobrīd savākti jau 602 Eiro.

Rejs cieš no osteoartrozes un dziļas vēnu trombozes, viņš apmeklē ārstus, kas veiks izmeklēšanu, lai konstatētu, vai viņš nav slims ar vēzi. Uz ielas viņš dzīvo jau veselu gadu.

bez

Ja viņam veltītā kampaņa iegūs nepieciešamos 2 tūkstošus Eiro, Rejs varēs atļauties veikt iemaksas, lai īrētu dzīvokli sociālajā mājā, vēl pirms Ziemassvētkiem.

Runājot par kampaņu, Rejs pastāstījis: “Es nezināju, ka ir tik daudz cilvēku, kas vēlas ziedot naudu, lai kādam palīdzētu.”

Vēl viena kampaņas aktīviste, Lindseja Džeina Kellija pastāstīja: “Es Reju pazīstu jau daudzus gadus, bet šobrīd viņam klājas ļoti grūti.”

“Viņam nav paveicies, bet viņš vēl joprojām ir mūsu sabiedrības daļa.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment