Aizmirsti trakās pirmdienas! – Padomi, kā padarīt tās satriecošas

Izveido rīta rutīnu! Viens no labākajiem veidiem, kā iesākt savu dienu, ir rīta rutīna. Un tas nenozīmē pamošanos un e-pasta pārbaudīšanu, un momentānu ķeršanos pie darbiem, bet gan laika došanu sev. No rīta pievērsies aktivitātēm, kas tev uzlabo garastāvokli – piemēram, pastaiga, vēl vienas kafijas izdzeršana vai mīļākā žurnāla pašķirstīšana. Tas iekļauj rīta sākšanu mazliet agrāk, bet tas ir to vērts!

Iztīri e-pastu! Pirmdienās tavs e-pasts, iespējams, ir pārbāzts ar ziņām, uz kurām neesi varējis iepriekš atbildēt – un tas tev liek justies šausmīgi. Tā vietā, lai lasītu katru e-pastu – atbrīvojies no tiem! Sāc ar ziņām, reklāmu un sociālo tīklu paziņojumiem – tie tik un tā ir pagājušās nedēļas jaunumi. Izdzēs visus e-pastus, uz kuriem nav vai nav jēgas atbildēt!

Piezvani draugam! Pirmdinās tev noteikti ir nepieciešama saruna ar kādu labu draugu – izrunājieties par nedēļas nogalē piedzīvoto, par svaigākajiem jaunumiem, par pilnīgi jebko, kas novirzīs gan tavas, gan viņa domas no darba.

Sāc jaunas profesionālās attiecības! Jaunu attiecību izveidošana var prasīt daudz laika, tādēļ sāc šo procesu pirmdienā. Atrodi kādu, ar kuru tu vēlētos izveidot darba attiecības, un centies piesaistīt viņa uzmanību un interesi.

Uzņemies papildu personisko risku! Daudz kas ir bijis rakstīts par mērķu nostādīšanu, tomēr labākais veids ir katru dienu pavadīt 10 – 20 minūtes, domājot par saviem mērķiem. Pirmdienā izdomā kādu agresīvu un izaicinošu nedēļas mērķi – un tam nav jābūt saistītam ar darbu, izdomā ko tādu, kas tevi patiešām izaicinās!

Avots: www.entrepreneur.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment