Ak, šausmas – sieviete pēc dzemdībām hipnoterapijā piedzīvo 3 nedēļu ilgu…

Par dzemdībām bieži nākas dzirdēt dažādus šausmu stāstus, pēc kuru noklausīšanās šķiet, ka lielākas sāpes par dzemdību sāpēm izjust nav iespējams, taču izrādās, ka velns nemaz nav tik melns kā viņu mālē.

Emīlija Strīta, četru bērnu māmiņa apgalvo, ka pēc dzemdībām ir izjutusi trīs nedēļas ilgu orgasmu un tas viss pateicoties hipnodzemdēšanas paņēmienam. Grūti gan uzreiz iedomāties trīs nedēļu ilgu orgasmu, taču tas drīzāk liekas vairāk mokošs kā patīkams… Bet Emīlija apgalvo, ka viņai šī ir bijusi ļoti patīkama pieredze un labprāt tam izietu cauri vēlreiz! Emīlija atklāj dažus noslēpumus, kas noderētu jebkurai grūtniecei.

Emīlija nu ir kļuvusi par dūlu un aicina sievietes praktizēt hipnodzemdēšanu.

Šī paņēmiena pamatā ir pareiza elpošanas tehnika, kura liek apzināt savu ķermen un kontrolēt sāpes. Emīlija savās dzemdībās prasīja, lai sarunas tiktu pieklusinātas, bet tā vietā skanētu relaksējoša mūzika un gaisma būtu pavisam blāvas, lai viņa spētu relaksēties un koncentrēties uz elpošanu un savu ķermeni. Emīlija teica, ka iztika bez epidurāla un nejuta sāpēs. Viņa dzemdības pielīdzina orgasmam līdzīgām sajūtām.

Lasi vēl: 70 gadus veca sieviete apgalvo, ka ir stāvoklī. Ja grūtniecība būs veiksmīga, tad viņa kļūs par pasaulē vecāko dzemdējušo sievieti!

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment