Aktīvais ADAM ROCKS S

Sportisks dēkainis. Iesēdies ADAM ROCKS S un ātri vien aizmirsti ikdienu. Valdzinoša bezceļu automašīna ar izcilu veiktspēju, progresīvām funkcijām un apbrīnojamu efektivitātes klasi.

ADAM ROCKS S ir ne tikai stilīgs pateicoties 150 ZS (110 kW) dzinējam un ideāli pielāgotai sporta piekarei, tas ir mazs krosovers ar iespaidīgu jaudu. Standartaprīkojumā ietilpst hromēts izpūtēja uzgalis, S jumta spolieris un 17″ vieglmetāla diski.

Salons ar visām ērtībām

Ziemas paketē iekļauta priekšējo sēdekļu apsilde, stūres apsilde vai arī abas funkcijas. Sistēmu var kontrolēt ar vienu slēdzi priekšējā panelī. Konturētie un sportiskie Recaro sēdekļi nodrošina ideālus apstākļus dinamiskai, drošai un relaksētai automašīnas vadīšanai. ADAM ROCKS S ir iespējams aprīkot ar papildaprīkojumā pieejamo panorāmas jumtu. Vairāk gaismas liek salonam izskatīties lielākam un gaišākam.

 

Palīgsistēmas automašīnas pārvaldībai

Uzlabotā parkošanās palīgsistēma uztver stāvvietu un aprēķina ideālo manevru. Vienkārši izvēlies attiecīgo pārnesumu un kontrolē akseleratora un bremžu pedāli.

Aklās zonas brīdinājuma sistēma ar ultraskaņas sensoriem uzrauga automašīnas sānus un aizmuguri. Mirgojoša lampiņa attiecīgās puses ārējā atpakaļskata spogulī brīdina, ja aklajā zonā kāds ir.

LED dienas gaitas lukturi un LED aizmugurējie lukturi uzlabo drošību uz ceļa un izskatās lieliski. Tas ir pirmais šāda veida aprīkojums klasē, kas turklāt ir ļoti ekonomisks.

 

Rakstu iesaka:

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment