Alla Pugačova ir pazīstama kā dīva ne tikai uz skatuves, bet arī virtuvē. Popkaraliene vienmēr mīlējusi savus viesus iepriecināt ar kādu interesantu recepti. Slavenā dziedātāja ēdiena gatavošanu uzskata par vēl vienu radošuma veidu.
Tāpēc viņas receptēs vienmēr ir iekļautas interesantas, neparastas sastāvdaļas. Kotletes ar āboliem Pugačovas gaumē ir ēdiens, kas ieguvis pelnītus panākumus pavāru vidū. Ne velti viņi saka, ka savulaik šim gardumam esot bijusi galvenā loma Maksima Galkina sirds iekarošanā!
Attiecībā uz Galkinu nezinām, nemelosim. Bet Allas meitas Kristīnas Orbakaites pirmā vīra Vladimira Presņakova radinieki joprojām atceras, cik burvīgi gatavojusi primadonna!
Jeļena Presņakova, Vladimira māte, stāsta: “Alla reiz Anglijā mūs cienāja ar šīm kotletēm. Ļoti interesanta ābolu garša, un ēdiens – pārsteidzoši sulīgs! Pārnākot mājās, piezvanīju viņai, paprasīju recepti un pati sāku regulāri gatavot šādas kotletes!”
Sastāvdaļas:
300 grami jēra gaļas;
300 grami liellopa gaļas;
300 grami cūkgaļas;
1 sīpols;
2-3 maizes šķēles;
1 vistas ola;
1-2 āboli (vidēji);
Piens;
Saulespuķu eļļa;
Sāls, garšvielas (pēc garšas).
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- No cik gadu vecuma Latvijas likums atļauj bērnu vienu atstāt mājās: ”Daļa vecāku nemaz nezina no cik”
- Ko Latvijā nedrīkst darīt un nedrīkst likt uz daudzdzīvokļu māju balkoniem – var pienākties pat sods
- Kāpēc mūs pievelk konkrēti cilvēki – galvenie iemesli un pievilkšanās veidi
- Mana paziņa no Francijas, Cecīlija, bija nepatīkami sašutusi, kad uzzināja, ko latviešu sievietes atļaujas darīt savās mājās
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- Nakts “koncerts”: kāpēc kaķi naktīs patiesībā ņaud un kā to novērst









