Pagatavošana:
No katra gaļas veida pagatavojam malto gaļu, rūpīgi samaisām. Sasmalcinām sīpolu un vienlaikus iemērcam pienā 2-3 maizes šķēles. Maltajai gaļai pievienojam sīpolu un maizi, pieberam sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisām.
Ābolus rūpīgi sarīvējam uz smalkās rīves. Pēc tam maltajā gaļā vispirms iecilājam jēlu olu un uzreiz pēc tās – rīvētos ābolus. Vēlreiz visu kārtīgi samaisām.
Izveidojam kotletes sev vēlamā formā. Pēc vēlēšanās apviļājam tās miltos vai rīvmaizē. Pēc tam uz pannas saulespuķu eļļā apcepam kotletes no abām pusēm.
Tas arī viss, kotletes ar āboliem pēc Allas Pugačovas receptes ir gatavas! Pasniedzam galdā karstas. Labu apetīti!
Izmēģini arī tu šo sulīgo kotletīšu recepti. Galvojam – to garša neliks vilties. Un laipni lūgts ar recepti padalīties sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Kādēļ autobusu šoferiem varētu nepatikt, ja pasažieri, izkāpjot, saka “paldies”? Pēc šīs atziņas nolēmu – turpmāk, izkāpjot no autobusa, klusēšuby Sandra Vīgante
- Kāda norūpējusies ”Maxima” veikala kliente pie kases piedzīvojusi visai dīvainu situācijuby Sandra Vīgante
- Nosaukts vecums, kad sievietei vairs nav vajadzīgi vīriešiby Rinalds Bergmanis