Pagatavošana:
No katra gaļas veida pagatavojam malto gaļu, rūpīgi samaisām. Sasmalcinām sīpolu un vienlaikus iemērcam pienā 2-3 maizes šķēles. Maltajai gaļai pievienojam sīpolu un maizi, pieberam sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisām.
Ābolus rūpīgi sarīvējam uz smalkās rīves. Pēc tam maltajā gaļā vispirms iecilājam jēlu olu un uzreiz pēc tās – rīvētos ābolus. Vēlreiz visu kārtīgi samaisām.
Izveidojam kotletes sev vēlamā formā. Pēc vēlēšanās apviļājam tās miltos vai rīvmaizē. Pēc tam uz pannas saulespuķu eļļā apcepam kotletes no abām pusēm.
Tas arī viss, kotletes ar āboliem pēc Allas Pugačovas receptes ir gatavas! Pasniedzam galdā karstas. Labu apetīti!
Izmēģini arī tu šo sulīgo kotletīšu recepti. Galvojam – to garša neliks vilties. Un laipni lūgts ar recepti padalīties sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Manas omītes iecienītākās puķes: iestādiet tās tagad un pavasarī tās jūs pārsteigs ar krāšņiem ziediemby Laura Andersone
- Man bija romāns ar 49 gadus vecu vīrieti, un mēs devāmies kopīgā ceļojumā uz Turciju: es pat nenojautu, kā viss beigsiesby Rinalds Bergmanis
- Ir nepareizi domāt, ka vecumdienās tevi kādam vajadzēs: 7 izplatītas ilūzijas, kuras vēlos kliedētby Rinalds Bergmanis