Pagatavošana:
No katra gaļas veida pagatavojam malto gaļu, rūpīgi samaisām. Sasmalcinām sīpolu un vienlaikus iemērcam pienā 2-3 maizes šķēles. Maltajai gaļai pievienojam sīpolu un maizi, pieberam sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisām.
Ābolus rūpīgi sarīvējam uz smalkās rīves. Pēc tam maltajā gaļā vispirms iecilājam jēlu olu un uzreiz pēc tās – rīvētos ābolus. Vēlreiz visu kārtīgi samaisām.
Izveidojam kotletes sev vēlamā formā. Pēc vēlēšanās apviļājam tās miltos vai rīvmaizē. Pēc tam uz pannas saulespuķu eļļā apcepam kotletes no abām pusēm.
Tas arī viss, kotletes ar āboliem pēc Allas Pugačovas receptes ir gatavas! Pasniedzam galdā karstas. Labu apetīti!
Izmēģini arī tu šo sulīgo kotletīšu recepti. Galvojam – to garša neliks vilties. Un laipni lūgts ar recepti padalīties sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Pāris nolēma celt māju — sieva uzdeva dizaineriem 4 vienkāršus jautājumus, uz kuriem neviens nespēja atbildēt
- Izvēlies savu putnu un uzzini, kas jūs sagaida jau tuvākajā nākotnē
- Mīloši, uzticami un stabili: šo 5 Zvaigžņu zīmju vīrieši ir vislabākie vīri un tēti
- Dzīvoklis Zviedrijā ar āķi: vispirms ievācies, tad gribas aizbēgt no tā, lai gan šādi dzīvo paši zviedri
- Neparasti biezpiena plācenīši bez miltiem un olām – tie nepielīp pie pannas
- Meteorologs un laika ziņu apskatnieks, izteica trīs iespējamos ziemas 2025-2026 scenārijus un pastāstīja, cik patiesas mūsdienās ir tautas zīmes