Amerikāniete nometa 200kg un tika pie ilgi kārotā bildinājuma. Tev viņa jāredz tagad! (FOTO)

Ēdiena atkarība – mūsdienu sabiedrības lielākais bieds. Savos 34 gados amerikāniete Nikija Vebstere uzskatīja sevi par visīstāko narkomāni. Jau kopš bērnības ēdiens viņai bija visa dzīve, taču brīdī, kad viņas ķermeņa svars pārsniedza 275 kg, situācija kļuva pavisam kritiska.

Nikija nekādi nespēja tikt galā ar savu nepārvaramo kāri pēc ēdiena. Arī diētas nekādi nelīdzēja, jo viņai nekad nebija pacietības tās ievērot. Viņai vajadzēja tikai saldu, treknu, kalorijām pārbagātu ēdienu, turklāt lielos daudzumos.

Liekais svars padarīja Nikijas dzīvi par vistīrāko elli. Ar laiku liekais svars radīja grūtības patstāvīgi piecelties no gultas, doties dušā vai pat staigāt. Sievietei nācās pārvākties pie saviem vecākiem.

“Mans ķermenis man kļuva par slogu. Man nemitīgi viss sāp, es vai nu sēžu, vai guļu. Ļoti ātri nogurstu… Taču es vienkārši nespēju neēst, un tas jau paliek vairs neizturami. Es ļoti labi saprotu, ka mans ķermeņa svars mani lēnām nogalina. Mana māsa aizliedza saviem bērniem ar mani tikties, lai mans briesmīgais ārējais izskats netraumētu bērnu psihi,” savā nelaimē dalās Nikija.

Par lūzuma momentu viņas dzīvē kļuva mirklis, kad viņu uzaicināja piedalīties realitātes šovā “Es sveru 300 kg” (en. ‘My 600 lb life’).

Nikija nolēma par labu kuņģa samazināšanas operācijai. Ārsta konsultācijas laikā Nikijai pateica, ka viņai patstāvīgi nāksies nomest 20 kg liekā svara, jo tikai tad viņai varēs nozīmēt operāciju. Sieviete sāka ievērot ļoti striktu diētu un jau pēc trīs mēnešiem bija gatava kuņģa samazināšanas operācijai.

Lasi vēl: Sieviete nobijās, ieraugot sevi kāzu bildēs, un notievēja par 70 kg. Tev viņa jāredz tagad! (FOTO)

Pāršķir lapu, ja vēlies redzēt kā Nikija izskatās tagad!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment